reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobry nie dobr bola mnie co miesiac ale w tym to tak szczegolnie,o spaniu na brzuchy moge zapomniec schodzac po schodach musze je trzymac bo bym chyba kipla z bolu...:-D

reklama
Ja też dziewczynki trzymam za Was kciuki :) Ja ból piersi czy brzucha (troszeczkę) mam zawsze w każdym cyklu, więc u mnie to nie jest żaden syndrom ciąży :) Poza tym to za wcześnie chyba :)
Mój ostatni cykl był bardzo dziwny, zaczął się od 1 dnia - kucie jajników na zmianę, w środku cyklu ból pleców (krzyża), brzucha jak na @ etc. Też myślałam że to może to, ale jednak okazało się że @ przyszła jak w zegarku, a ból pleców to zwykłe przewianie :/ Ten cykl już mam całkiem normalny, na nic nie liczę pomimo staranek, ale do następnego cyklu już nie mogę się doczekać :)

reklama
Pyscek a może się udało? W każdym cyklu bolą Cię piersi? :>
tak w każdym cyklu mnie bolą, ale mniej .. też nie mogę na brzuchu spać bo bym oszalałą z bólu :-( dziś cały ranek w pracy zdychałam przy kasie, tak momentami mnie brzuch bolał że aż musiałam się zgiąć w pół na krzesełku aby zatamować trochę ból i skupić się na wydawaniu reszty ... po za tym niepokoi mnie mój dzisiejszy śluz ... tzn. czułam się jakbym miała basen w majtkach .. i do tego strasznie wodnisty i żółty śluz - jest go masakrycznie dużo - więc jak wróciłam do domu to szybko zmieniłam bielizne i założyłam podpaskę niech ta woda wsiąka w nią ..
Pytanie do zaciążonych : Jaki miałyście śluz po zaciążeniu ?

Kochane testujące jutro trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Do góry