reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No u mnie wczoraj i dzisiaj wyszły pozytywne testy dopiero... także spóźnienie o jakieś 5 dni... :baffled:
Więc jak mi to przesunie @ o 5 dni, to będzie dziwnie ogólnie bo nigdy mi się @ nie spóźniała...

reklama
No mi też się już spóźnia jakieś 5 dni ale jeszcze testy pozytywne nie wychodzą... ależ to będzie dłuuuugi cykl...

Witaj Amalfi!! :-D

Oooo Amalfi, dzięki kochana :*

Teraz się czuję jakby mnie przeziębienie łapało (???), totalna zmiana z rana, może to tylko takie odczucie. Troszkę pokasłuje i swoim zwyczajem znów nos mi się zatkał, a tak nic po za tym...
Odleciałam na jakieś 15-20 minut a teraz nie wiem co ze sobą zrobić.

Ostatnia edycja:
czesc laski pojawiam sie nowymi wiesciami haha:-D
zaczelo sie plamienie wiec @ sie rozkreci pewnie dzisiaj jeszcze:wściekła/y: dzien przed terminem:-( wiec testowanko sobie odpuszczam i nawet do apteki sie nie wybieram po nowe testy:zawstydzona/y: AeIreda- obiecane tulu jestes mi winna:-p tak czy inaczej dziekuje ze mnie wspieralyscie i 3 malyscie kciuki w marcu wypadam z starnek zostawiam sobie go na badania i zaopatrzenie w polskie testy owulacyjne i ciazowe;-):tak:

Najwazniejsze ze luty mamy zaliczony z 2 krechami i teraz czekamy na kolejna
piersi juz nie sa takie napiete i nie bola wiec niestety bez fasolki:-(

reklama
Magenta przykro mi.. Porob badania, odpusc sobie psychicznie, zobaczysz ze wszystko ok, psychika sie odblokuje i bedzie gicio. &&&&
Aerleda jak sie czujesz? Jakies nowe objawy?

Do góry