reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Moż ten brzuch to nie na @ tylko problemy jelitowe. Jak mnie czasem złapie to że boli podobnie jak na @ - potem kupka i przestaje. To samo mam z pęcherzem, ze jak przeziębię to bóle podbrzusza są bardzo mylące. A z tego co piszesz masz to i to więc raczej nie ma się czym przejmować. Ale zadzwonić możesz :-)
Hej Fifka
Fakt, z jelitami czasem też mam jazdę. Długo nie miałam takiego wypróżniania a zaczęło się na kilka dni przed testowaniem.
Nie było to jakoś szczególnie uciążliwe i niepokojące (bo takie wydalanie stolca 2,3 razy w ciągu dnia to dla mnie normalność), stolec raczej twardy, brak zatwardzeń.
Na razie odpukać nie boli, nie lecę do kibla jest spokój. Czasem poczuję lekkie kłucie jajnika raz lewego raz prawego, ale szybko mija i mam spokój...
Z nerwów się po prostu posram!
Fakt, z jelitami czasem też mam jazdę. Długo nie miałam takiego wypróżniania a zaczęło się na kilka dni przed testowaniem.
Nie było to jakoś szczególnie uciążliwe i niepokojące (bo takie wydalanie stolca 2,3 razy w ciągu dnia to dla mnie normalność), stolec raczej twardy, brak zatwardzeń.
Na razie odpukać nie boli, nie lecę do kibla jest spokój. Czasem poczuję lekkie kłucie jajnika raz lewego raz prawego, ale szybko mija i mam spokój...
Z nerwów się po prostu posram!
magenta :)
Fanka BB :)
nie denerwuj sie bo jeszcze ci stres zaszkodzi twu twu twwwuuuu.... pamietaj ze stres fasolce zaszkodzic moze wypoczywaj i nie mysl zaduzo nad tym wiem ze latwo sie mowi ale uspokuj sie mysl pozytywnie
Już mnie rozbawiłaś, to się mniej denerwujenie denerwuj sie bo jeszcze ci stres zaszkodzi twu twu twwwuuuu.... pamietaj ze stres fasolce zaszkodzic moze wypoczywaj i nie mysl zaduzo nad tym wiem ze latwo sie mowi ale uspokuj sie mysl pozytywnie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Co ma być to będzie. Tobie pozostaje dbać o siebie, nie denerwować się i odpoczywać. A takie stresowanie wcale nie rozwiąże tej zagadki. Spokojnie kochana ;-)
hehe no co??? musze cie rozchmurzyc tak jak ty mnie wczoraj
no a swoja droga hihi kubus na stol zaraz wlece ci na balkon uwaga pasazerowie lotu 3664 ladujemy u AeIredy na balkonie hehe ewakuacja potrwa 5 min przerwa w czasie lotu na kubusia ;-)
no a swoja droga hihi kubus na stol zaraz wlece ci na balkon uwaga pasazerowie lotu 3664 ladujemy u AeIredy na balkonie hehe ewakuacja potrwa 5 min przerwa w czasie lotu na kubusia ;-)
Ale wy wszystkie mi się na balkonie nie zmieściciehehe no co??? musze cie rozchmurzyc tak jak ty mnie wczoraj
No chyba, że wykorzystacie te od sąsiadów haha
Fifciu nie denerwuje się, uspokoiłam się kilkanaście minut temu a to naprawdę dobry znak :-)
no i to mi sie podoba teraz to ci zostalo trzymac za nas kciuki i tyle;-) i uzyc tych swoich magicznych sil zeby nam @ sie nie pojawialy tylko 2 kreski
reklama
Mam czary odprawić?no i to mi sie podoba teraz to ci zostalo trzymac za nas kciuki i tyle;-) i uzyc tych swoich magicznych sil zeby nam @ sie nie pojawialy tylko 2 kreski
Podziel się: