reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jej, ile dziewczyn tutaj by tak chciała Ael :D ja też się bardzo cieszę z Twojego szczęścia :) na prawdę super wieści, teraz czekamy na pozostałe kobitki :-)
ooooby się szczęście uśmiechnęło do wszytskich, albo chociaż do wielu z nas, bo jakoś ten luty się kiepsko zapowiadał.... ja trzymam dziewczyny kciuku za wszystkie po kolei :)
Fifka, a Tobie to się chyba mocno ta owulka przesunie co? zreszta tak jak mi...

reklama
To ja wam przesyłam tą swoją płodność!! Wziuuuuuuuuuuu!!!!! Bruuuuuuuuuuuuuu!!!!! Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
Łapać, łapać bo poleci do kogoś innego!! :-D

reklama
super zeby teraz tak sie posypalo z listy po kolei
Też mam taką nadzieję :)

Słuchajcie wie może która, jak leczyć sobie infekcję pęcherza w ciąży? Zanim okazało się, że test jest pozytywny, brałam leki na receptę, ze dwa razy, a teraz za bardzo się boję by nie zaszkodzić. No i prócz picia dużej ilości wody i wzięcia żurawinowych tabletek nie wiem co więcej mogę zrobić, a infekcja chociaż mała, męczy od kilku dni.

Do góry