reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
AEL!!!! GRATULACJE!!!! best30_(www.e-gify.pl).gif best44_(www.e-gify.pl).gif best51_(www.e-gify.pl).gif

Jeju... jakie tu emocje :D coś wspaniałego:-) jeszcze raz gratuluje i wszystkim testującym i oczekującym w tym tygodniu życzę tego samego :)

Dziewczyny kurcze ale dzień, moja fasola przyniosła mi szczęście! Nie dość, że dwie krechy, to na dodatek w końcu dzwonili z pracy mojego lubego, że ją zaczyna, a już się martwiliśmy bo ponad tydzień nie dzwonili! I jeszcze ja na dniach mogę dostać pracę!! O boże nie mogę po prostu! Skaczę ze szczęścia!!!!!

DZIĘKI LILLY!!!!! :*:*:*:*:*

AAAAAA idę na balkon krzyczeć z radości!!!!!!

no to super AeI tylko pozdazdroscic tych dobrych wiadomosci a mnie brzuszek pobolewa i to daje mi odczuc wlasnie szykuje obiadek na wieczor

ale czeka nas tydzień napięty :)) na maxa!
ja dziś się byyyczę cały dzień, muszę weekend odespać ;)
a brzuchol się rozkręca:)

no to super AeI tylko pozdazdroscic tych dobrych wiadomosci a mnie brzuszek pobolewa i to daje mi odczuc wlasnie szykuje obiadek na wieczor
No boli na fasolę!
A mnie brzuch boli jak na @, ale tylko wieczorem o dziwo. Wtedy też więcej śluzu mi leci.

Jaga to coś Ty kochana w weekend robiła?

Wiecie co dziewczyny? Ja was wszystkie kocham!! Matko idę coś ze sobą zrobić bo mi naprawdę wali a policzki z uśmiechu bolą!!!

reklama
to super Ael, ciesz się dobrymi informacjami ;)

w weekend miałam rodzinną imprezę i teraz dochodzimy do siebie z moim;) dlatego nic dziś nie robię!

Do góry