reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

to super Ael, ciesz się dobrymi informacjami ;)

w weekend miałam rodzinną imprezę i teraz dochodzimy do siebie z moim;) dlatego nic dziś nie robię!
Aaaa czyli jak dzwoniono do was to mówiliście "Rodzinna Izba wytrzeźwień"? :-D
Raz tak moja kuzynka odebrała telefon od ciotki, jak rodzinka z Kanady przyjechała i bawiliśmy się w stodole mojej babci na całego, że cała wieś nie spała XD

Ale Jaga piłaś za fasolkę, by przyszła szybko?

Madzia ja wiem, fasola robi sobie miejsce. Chociaż nie wiem czemu mój uparcie twierdzi, że mogą być bliźniaki :-)

reklama
no fasolka sie rozpycha powoli:):-D my ciebie tez kochamy AeIreda ;-) wcale ci sie nie dziwie taka radosc a mnie brzuch chwile poboli i przestaje a ja wlasnie z mezusiem rozmawialam i stwierdzilismy ze teraz testa strzelam w @ tak wrazie ''W'' dla pewnosci

Magenta coś czuje, że Ci się humorek poprawił :-D
Poza tym ja Cię kocham i tą Twoją fasolkę też.

Teraz to mój facet cieszy się na całego!!!!

a co humorek musi byc mimo wszystko:tak::-D nie dlugo jade do mezusia a wczoraj pol nocy gadalismy o jakis glupotach i pol nocy sie smialismy bez powodu. wiesz AeI wzielam kapiel i caly stres splynol w odplyw haha slonko swieci mimo ze zimno brrr ale jakos tak przyjemnie sie patrzy na sloneczko:-D jeszcze teraz moglo by sie cieplo zrobic i wogole bomba by byla w czerwcu mamy biale noce wiecie jakie fajne w nocy jest tak jak w dzien i bez rolet nie ma szans na spanie:-p i wtedy fajnie rybki sie lowi hehe

czyzby wypil redbula i lata?? hehe czy ze szczescia fruwa jak wrobelek??

Ostatnia edycja:
Magenta baaardzo się cieszę, że Ci się poprawił humorek, oby tak dalej i oby tak dalej do środy a po środzie to będzie ze szczęścia płakać :-D

oj kochana jestes:-) tule mocno w sumie ty mi humorek poprawilas tak dobra nowinka;-) hihi kubusia mi wisisz:-D:-D:-D a ja sobie poczekam a coooo moze cuda sie zdarzaja i garbate aniolki na ziemie schodza:-)

zbieram sie do miasta ide siusiu ubiera sie i spadam zajrze wieczorkiem do was milego popoludnia i wieczorka kochane

Ostatnia edycja:
o maaaatko, co za emocje tutaj dzisiaj są :)

Aelreda, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Ty jesteś płodna kobieto, zazdroszczę :) no i bezobjawowej ciąży życzę :) ja bym do gina poszła gdzieś za 2 tyg, wcześniej wiele i tak nie zobaczysz. Krecha mega mocna więc beta pewnie też wysoko, suuuuper!!!!!!!!!

Dzięku Julieet :*:*:*:*
Jejciu co Ty z big o tej mojej płodności? :p
Ja właśnie idę za tydzień dopiero do gina i na betę bo nie mam co się spieszyć :-D i tak jeśli suwaczki wyliczają to 4t1d a sama fasolka 2t1d :-D

Magenta bardzo cieszę się, że poprawiłam Ci humorek, po to tu jestem! Poprawiać humory! Masz ode mnie skrzynkę Kubusiów dużych! jak test pokaże Ci dwie krechy, a wtedy powiem "A nie mówiłam"!!

Aelreda, no pliiiiiiiiiiiiz, a co bezpłodna? w tamtym cyklu zaszłaś, w tym zaszłaś :) każda by tak chciała! ciesz się!

reklama
Aelreda, no pliiiiiiiiiiiiz, a co bezpłodna? w tamtym cyklu zaszłaś, w tym zaszłaś :) każda by tak chciała! ciesz się!
A to ktoś chce ode mnie nadmiar płodności? Mnie już pomógł i pewnie został jeszcze na zbyciu jakiś :-D

Poza tym no przecież głupia jestem mając takie szczęście, zajść w ciążę dwa razy dosłownie w ciągu miesiąca :-D

Do góry