reklama
magenta :)
Fanka BB :)
felerny test bo krechy zadnej nie ma ta kontrolna wyszla tak leciutka ze pod swiatlo ja widac hehe wiec wybaczcie ale zostawiam was w niepewnosci a jutro kupie nowy innej firmy hehe no co za pech moze specjalnie tak mialo byc i dalej mam czekac...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Big ma rację, kup dzisiaj i będziesz miała na jutro rano!
Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Mam brać luteinę od 22dc ale owu jeszcze nie ma a jest dzisiaj 18dc. Słyszałam ze luteina potrafi zablokować owu... i nie bardzo wiem co robić... nawet jak mi za 2-3 dni wyjdzie test pozytywny to przecież owu występuje po 24-48h a to już bedzie po tym 22dc...
Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Mam brać luteinę od 22dc ale owu jeszcze nie ma a jest dzisiaj 18dc. Słyszałam ze luteina potrafi zablokować owu... i nie bardzo wiem co robić... nawet jak mi za 2-3 dni wyjdzie test pozytywny to przecież owu występuje po 24-48h a to już bedzie po tym 22dc...
no dobrze postaram sie dorwac jakas apteke dzis jeszcze a jak nie to rano pojde do apteki i bede wstrzymywac siusiu hehe dam rade a juz myslalam ze sie wyluzuje :-) a tu taki numer wadliwy tescior ah ci szwedzi taki numer mi odwalili
ja niestety sie nie znam fifka
obiecuje juz dzis kupie test wyjade wczesnie po mezusia na miasto bo nie wiem czy sie wam mowilam ale znowu czeka mnie przeprowadzka
ja niestety sie nie znam fifka
obiecuje juz dzis kupie test wyjade wczesnie po mezusia na miasto bo nie wiem czy sie wam mowilam ale znowu czeka mnie przeprowadzka
Ostatnia edycja:
Fifka nie bierz lutki az ci owu nie wystapi, niby nie blokuje owu, ale moim zdaniem cos jest na rzeczy. Poczekaj na owu, odczekaj po niej 2 dni i bierz lutke.
Magenta serio szwedzi Cie zaskoczyli. Badz dobrej mysli, ja jestem, wydaje mi sie ze to tylko formalnosc.
Magenta serio szwedzi Cie zaskoczyli. Badz dobrej mysli, ja jestem, wydaje mi sie ze to tylko formalnosc.
kwiatuszekq20
moze poczekaj z ta lutka nie wiem musisz zapytac kogos kto stosuje to
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja mam iść na monitoring jak mi testy pokażą owu,więc tak sobie myślę że chyba przed 22dc pójdę do gina na kontrole i może sam mi wtedy powie co mam z tą luteiną robić. Bo test wyszedł mi troszkę ciemniejszy ale szału nie ma...
reklama
nic ide sie w koncu wykapac pranie rozwiesic i musze sie ogarnac troszke i gdzies kolo 17 ruszyc sie z domku
kochane jestescie ze tak na mnie liczycie moze i was nie zawiode i fluidki przejda na mnie
kochane jestescie ze tak na mnie liczycie moze i was nie zawiode i fluidki przejda na mnie
Podziel się: