reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sat wiem o czym mówisz. Ja to nawet ostatnio powiedziałam,że się wyprowadzę hahaha. A kocham dziada jak nikogo na świecie!!! No niby ta owulka krótko trwa, więc trzeba po okresie co dwa dni do skutku :p

reklama
nicola kobietko ogarnij się dostajesz leki żeby ci miały pomóc skoro każe ci przyjść w 2dc to masz iść. ja miałam pojerzenie pco i bezpłodności, leczyłam tarczycę, brałam duphaston jak już zaszłam w ciążę miałam cukrzycę, w 33 tygodniu o mało nie umarłam ja i córcia, opieka nad wcześniakiem też nie jest łatwa i wcale nie czujesz radości z tego że ci się udało tylko strach i jeszcze raz strach i ogromny ból na widok tego co robią z twoim dzieckiem żeby było dobrze. pęcherzyki da się ładnie lekami podleczyć a jak ci lekarz nie pomaga zmień na innego i będzie dobrze tylko zmień troszkę nastawienie do tego wszystkiego.

pyscuś kochana &&&&&&&&&& za wizytę

claudusia my się na wystarane przeniosłyśmy

magda a u ciebie nadal @ nie ma?

kwiatuszek odpocznij wiesz gdzie mnie szukać :)

Nie no, z moim SzM co dwa dni nie ma mowy, wiec skupiamy sie na okresie owu - tzn aktualnie Jasnie Pan dalej ma pokaz swojego ego i zachowuje sie jak 2 latek, zatem nie jestem pewna, czy w tym cyklu dostapi mozliwosci podjecia prob stricte prokreacyjnych...

neciuszka poprostu sie przetraszylam po tym jak lekarz powiedzial ze nie widzi owulacji , i ze nie bedzie latwo bedzie ciezko , potem faktycznie przemyslalam ze nie raz jest tak ze owulacji nie ma , postanowilam sie nie denerwowac i nie myslec o tym zobacze na nastepnej wizycie czy ten duphaston pomoze , lekarka powiedziala zeby go brac i dzialac i tak robimy leki biore i dzialamy od piatku codziennie , zobaczymy co z tego wyjdzie , nie łudze sie ze sie uda za 1 razem ale moze za 2 miesiace czy za 3 , narazie modle sie o to zeby te pecherzyki sie wytwarzały .

Pyscek trzymam kciuki i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co wogole słychac u "starych" forumowiczek udzielaja się tu jeszcze? nie patrzyłam wstecz teraz ale ostatnio jakos to nie widziałam zadnych postów..
Dziękuję za kciukasy i fluidki :*:* a "stare" formułowiczki kochcna przeszły na inny wątek : https://www.babyboom.pl/forum/przys...-starania-po-raz-pierwszy-53668/index196.html

PYSCEK OGROMNE KCIUKASY!!! Pięknie twój wykres wygląda!! Oby to była fasolka!!!!! :************

Pyscek z najdziwniejszych cyklów wychodzą dzidzie!:)

pyscek trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pyscek &&&&&& ogolnie i za wizyte :-) daj znaka jakie wiesci :-)

pyscuś kochana &&&&&&&&&& za wizytę

Laski Dziękuję za kciukasy :* przydadzą się bo strasznie boję się dziś tej wizyty ... coś czuję że nic mi nie powie i będę musiała iść do mojego drugiego gina po więcej informacji ... no ale zobaczymy ... po wizycie oczywiście że złożę relacje :) tylko musicie czekać do wieczora bo wizyta o 17.30 ...
Pyscku, ja wlasnie o tym, ze na Twoim miejscu bym chodzila po scianach z frustracji :D Lubie jasne sytuacje, bo niepewnosc mnie dobija. A zreszta, obstawiam lokatora. Laski, robimy zaklady? ;)
haha no ja jakoś spokojna teraz jestem, powiem Ci że ja się poddałam i juz nie napalam się tak jak kiedys przed terminem @ że nie ma to test ... czekam spokojnie na rozwiązanie sytuacji, nie wiem tylko czemu po luteinie nie dostałam jeszcze @ co zawsze po 5 dniach brania zaraz dostawałam ... wiem że teraz tylko 4 dni brałam ale też powinnam dostać a tu cisza ...
a co do zakładu ja obstawiam że przez ostatni mój zwariowany tryb życia i przeziębienie nie mam @ a nie że mam lokatora :p jeszcze wczoraj obstawiałam że dziś dostanę bo mam wizyte :p jak to zazwyczaj bywa :p a tu cisza ...

Buziole dla Was i za Was również trzymam kciuki :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aaa to ja nie wiedziałam że się przeniosły :-) za chwilke tam zaglądne :-p

Kwiatuszku tak czas szybko leci, ja sama nie zorientowałam sie kiedy. II krechy i nagle wielki brzuch :D

Życzę wszystkim owocnych staranek!!! Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki !! I pozostawiam fluidków na szczęście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bo cos czuje że juz nie długo będą ze mną :laugh2:

Do góry