Hej dziewczyny!! :-)
Sun jak samopoczucie?? ;-)
Pyscek trzymam kciuki i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Co wogole słychac u "starych" forumowiczek udzielaja się tu jeszcze? nie patrzyłam wstecz teraz ale ostatnio jakos to nie widziałam zadnych postów..
Ja w sumie zaczełam sie udzielac od przedwczoraj na Listopadówkach bo jakoś tak termin mi sie zbliza i pomyslałam ze takie grupowe wsparcie mi sie przyda

bo normalnie naturalnie strach mnie zżera

..
Ale jakos tak pisze tam a dziewczyny pomijaja mnie i moje posty wiec nie wiem czy sie do nich wgryzę..
A jeśli chodzi o mnie i moje dziecie to dzisiaj miałam powtórkowe usg bo na ostatnim dzidzia "wyszła" troszke za mała .. w sensie wagowym bo usg pokazało ze mój synek na poczatku 35 tyg. wazy 1800 gram, ale na szczescie dzisiaj był lepszy sprzet i moze zdolniejszy lekarz i mały wazy jednak 2500gram :-) wiec wpożądku bardzo , a tak sie martwiłam ze po nocach nie spałam.. eh ci lekarze z funduszu. Jedynie co sie troszke przejmuje ze mały jest o tydzien młodszy od OM a zawsze jednak zgadzał sie z tygodniami no ale nie bede panikowac bo lekarz mi wytłumaczył ze dzieci róznie rosna szczególnie pod koniec ciazy..uff :-)
W tym tyg planuje zakup łózeczka u wózka z tym czekałam na sam koniec, jakoś tak wierze w przesady..

i zostanie mi tylko kupienie kosmetyków dla malucha i pamperów.
eh no i prasowanie malutkich ciuszków zostało ale to juz nalezy do taty

bo mnie by kręgosłup chyba pupa wyszedł