reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
etam Madziu ja nie sądzę aby było to ... już miałam tak że nie miałam @ przez 1-3 mce więc wiesz może znów mi się tam coś poprzestawiało :wściekła/y:
Natkusia tak dostałam :* a lekarza mam we wtorek ide z badaniami męża :)

dzień dobry laseczki stare i nowe przepraszam że nie odniosę się bezpośrednio nickami ponieważ jako była staraczka tylko was podczytuję głównie i tylko kilka znam z "moich czasów"

pyscuś słoneczko ja nadal wierzę za ciebie a co :p trzymamy z Gosią mocno kciuki

nicola kobietko nie obraź ale weź się w garść kobito bo z takim nastawieniem to już naprawdę ciężko ci będzie, uszka do góry :-) na wszystko czasu potrzeba

pisałyście o becie ja jestem przykładem że beta może nie wykazać ciąży a proszę bardzo Zobacz załącznik 506694 oto moja zerowa beta :-) test ciążowy 10tka wyszedł mi mega blady 2 tygodnie po @ braniu duphastonu i innych cudach :tak:

kochane staraczki wiem że to ciężkie w realizacji ale życzę wam wiary i siły w tej walce o bąbelka i żeby każdej się udało, a kiedy już się uda dbajcie o siebie i nie lekceważcie niczego

reklama
ja tam taka narwana jestem, że gdybym była na Twoim miejscu to pewnie bym zrobiła w weekend :) a potem może dla pewności w dzień spodziewanej @ albo dzień po (gdyby @ się spóźniała) :) ja nadal grzecznie biorę Luteinkę i czekam na @. Pozdrawiam Was dziewczyny!

Do góry