reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
etam Madziu ja nie sądzę aby było to ... już miałam tak że nie miałam @ przez 1-3 mce więc wiesz może znów mi się tam coś poprzestawiało :wściekła/y:
Natkusia tak dostałam :* a lekarza mam we wtorek ide z badaniami męża :)

dzień dobry laseczki stare i nowe przepraszam że nie odniosę się bezpośrednio nickami ponieważ jako była staraczka tylko was podczytuję głównie i tylko kilka znam z "moich czasów"

pyscuś słoneczko ja nadal wierzę za ciebie a co :p trzymamy z Gosią mocno kciuki

nicola kobietko nie obraź ale weź się w garść kobito bo z takim nastawieniem to już naprawdę ciężko ci będzie, uszka do góry :-) na wszystko czasu potrzeba

pisałyście o becie ja jestem przykładem że beta może nie wykazać ciąży a proszę bardzo Zobacz załącznik 506694 oto moja zerowa beta :-) test ciążowy 10tka wyszedł mi mega blady 2 tygodnie po @ braniu duphastonu i innych cudach :tak:

kochane staraczki wiem że to ciężkie w realizacji ale życzę wam wiary i siły w tej walce o bąbelka i żeby każdej się udało, a kiedy już się uda dbajcie o siebie i nie lekceważcie niczego

reklama
ja tam taka narwana jestem, że gdybym była na Twoim miejscu to pewnie bym zrobiła w weekend :) a potem może dla pewności w dzień spodziewanej @ albo dzień po (gdyby @ się spóźniała) :) ja nadal grzecznie biorę Luteinkę i czekam na @. Pozdrawiam Was dziewczyny!

Do góry