reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lekarz powiedzial ze nie widzi u mnie owulacji ze bedzie ciezko jak ja to mam rozumiec ze co....? pytalam sie jej to powiedziala ze przepisze mi nowe leki i zobaczymy , ale nie rozumie jak moze nie byc owulacji skoro jest @ sa sluzy :(

reklama
zrobiłam w końcu dziś test, no i oczywiście jedna kreska
chyba nie spodziewałam się czegoś innego
niby nic to nie zmieniło, ale może dzięki temu wytrwam do wtorku bez obgryzania paznokci

Vin no na sikańca to zdecydowanie za wcześnie. Nie ma co wierzyć temu, co napisane jest na opakowaniach. Mi wyszedł w życiu jeden test po 5 dni spóźnienia @ i to meeega blade kreski. Obgryzaj jednak paznokcie :p

Kwiatuszku
powiedz nam, co powiedział lekarz

Magda
oczywiście, że nadziei nie straciłam, ale tak przynajmniej nie chodzę już po ścianach, chociaż tego warte było te 10 zł ;)

lekarz powiedzial ze nie widzi u mnie owulacji ze bedzie ciezko jak ja to mam rozumiec ze co....? pytalam sie jej to powiedziala ze przepisze mi nowe leki i zobaczymy , ale nie rozumie jak moze nie byc owulacji skoro jest @ sa sluzy :(

poczekajmy spokojnie na następny cykl
każdy może mieć mieć miesiąc bez owulacji
trzymam kciuki

Vin no wlasnie bo jak bylam w poprzednim cyklu to powiedziala ze sa pecherzyki ale oslabione i wtedy dostalam tabletki na ich wzmocnienie a teraz mi mówi ze nie widzi tych pecherzykpow troche to dziwne

reklama
Do góry