reklama
swetfinish
Zaciekawiona BB
ja odpoczywam ... moj x chory na grype ale jest u rodziców a ja u swoich wiec grypka mnie nie złapie ale jakos tak teskni mi sie
A ja jestem starsza
za 12 dni obchodzę 30-te urodziny 
No cóż trochę mi zajęło odnalezienie miłości mojego życia :-)
Dlatego chcę w prezencie na urodziny piękną owulację i owocny seks urodzinowy z zafasolkowaniem
hihih
Ja jestem w pracy tak jak Magda ;-)
No cóż trochę mi zajęło odnalezienie miłości mojego życia :-)
Dlatego chcę w prezencie na urodziny piękną owulację i owocny seks urodzinowy z zafasolkowaniem

Ja jestem w pracy tak jak Magda ;-)
Pyscek
:)
witaski
odrazu trzymam kciuki za Ciebie abys jak najszybciej zaciążyła 
WitajWitam . Czy mogę się do Was dołączyć jako starająca się po raz pierwszy?
Satchkat
Fanka BB :)
To i ja sie dolacze (od razu przepraszam za brak polskich znakow, ale w pracy nie moge zmieniac jezyka). Pierwszy cykl staran, stosujemy witamionwe wspomagacze i testy owulacyjne, aczkolwiek z tym ostatnim tak raczej slabo wyszlo, bo nie wiedzialam, ze to o tej samej porze i 2 razy dziennie trzeba, ale...bola mnie boki piersi (nie miewam PMS), mam napady potwornej sennosci, 3 dni temu mialam skurcze jak na okres i na drugi dzien ciagniecie w prawej dolnej stronie (po mojemu okolice maciczne, ale nie wiem), jestem drazliwa, mam bole glowy... Okres teoretycznie w piatek i mam ogromna nadzieje, ze nie nadejdzie 
Satchkat
Hyh, no wlasnie myslalam, ze okres jakos wczesnie bardzo nadszedl, no ale ni widu, ni slychu... To mi najbardziej dalo do myslenia + te moje namiastki piersi jakies takie inne i obolale... To by byla rewelacja, bo miesiac temu wzielismy slub, w zeszla sobote kupilismy dom, to teraz by sie przydal Babelek - jak wszystko, to wszystko, pelen pakiet, full inclusive etc. W listopadzie stuknie mi 30, wiec w ogole fajna koncowka roku by byla 
Pyscek
:)
no ale pewnie Ty trzymałaś długo nogi do góryPyscku kochanie ja w tym cyklu, w którym się udało kochaliśmy się tylko 3 razy... w całym cyklu, gdzie jeden razy był pod sam koniec cyklu - a mimo to udało się... więc nic nie jest powiedziane... ;-)
Satchkat
no ale pewnie Ty trzymałaś długo nogi do górya ja odrazu po leciałam do wc
więc nie ma szans teraz na zapłodnienie ...
Hmmm... no, ale zanim Ty dolecialas do WC, to zapewne kilka plywakow zdazylo juz wystartowac
reklama
Hyh, no wlasnie myslalam, ze okres jakos wczesnie bardzo nadszedl, no ale ni widu, ni slychu... To mi najbardziej dalo do myslenia + te moje namiastki piersi jakies takie inne i obolale... To by byla rewelacja, bo miesiac temu wzielismy slub, w zeszla sobote kupilismy dom, to teraz by sie przydal Babelek - jak wszystko, to wszystko, pelen pakiet, full inclusive etc. W listopadzie stuknie mi 30, wiec w ogole fajna koncowka roku by byla![]()
No raczej
Podziel się: