reklama
Pyscek
:)
dokładnie jesteś pierwszą osoba która zrozumiała to co napisałam wielki cmok dla Ciebie Zobacz załącznik 502369
:*
jak ktoś się mnie pytał o starania i pisałam tak jak wyżej to wszyscy myśleli że wszystko sobie odpuściłam a Ty jedyna mnie rozumiesz
jak ktoś się mnie pytał o starania i pisałam tak jak wyżej to wszyscy myśleli że wszystko sobie odpuściłam a Ty jedyna mnie rozumiesz
Izabela2_1
Aktywna w BB
Witam slonecznie.
Ja chetnie zlapiw fluidkow bo dzisiaj albo jutro powinna przyjsc @ ale nietesknie za nia nic anic moze uda sie zobaczyc II
Ja chetnie zlapiw fluidkow bo dzisiaj albo jutro powinna przyjsc @ ale nietesknie za nia nic anic moze uda sie zobaczyc II
Pyscek
:)
Izuś to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni
pyscku za wpadke
karola przytulaj sie a noz peknie
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni
pyscku za wpadke
karola przytulaj sie a noz peknie
Karola1305
Zaangażowana w BB
kwiatuszeq20, masz racje może akurat się przesunie i jednak mój uparty pecherzyk pęknie
Pyscek, &&&&&&& za "wpadkę"
Fluidki absorbuje cała powierzchnia ciała
Dziewczyny, czy któraś miała problem z LH i pekaniem pecherzykow? I czy któraś wspomagala się clo lub duphastonem?
Pyscek, &&&&&&& za "wpadkę"
Fluidki absorbuje cała powierzchnia ciała
Dziewczyny, czy któraś miała problem z LH i pekaniem pecherzykow? I czy któraś wspomagala się clo lub duphastonem?
hej kobietki
Pysioreczku kochany za tę waszą wpadeczkę z Gosią kciuki trzymamy :-)
kwiatuszku kochana wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :*
sun ja nosiłam spodnie z gumą od 10 tygodnia bo mi niewygodnie było w zwykłych z tym że z h&m miałam nie z tą wielką a taką fajną o ile pamiętam magdalena miała takie same. a jaki ty rozmiar nosisz? może być na priv
karola my się nie znamy bo ja już na wystaranych ale mam sentyment do tego wątku więc zaglądam czasem. ja wspomagałam się duphastonem bo był problem z ciałkiem żółtym czy jak to się tam zwie i zagnieżdżeniem się
wszystkim staraczkom również życzę zafasolkowania :-)
Pysioreczku kochany za tę waszą wpadeczkę z Gosią kciuki trzymamy :-)
kwiatuszku kochana wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :*
sun ja nosiłam spodnie z gumą od 10 tygodnia bo mi niewygodnie było w zwykłych z tym że z h&m miałam nie z tą wielką a taką fajną o ile pamiętam magdalena miała takie same. a jaki ty rozmiar nosisz? może być na priv
karola my się nie znamy bo ja już na wystaranych ale mam sentyment do tego wątku więc zaglądam czasem. ja wspomagałam się duphastonem bo był problem z ciałkiem żółtym czy jak to się tam zwie i zagnieżdżeniem się
wszystkim staraczkom również życzę zafasolkowania :-)
Ostatnia edycja:
karola test bede robic 2 pazdziernika jakdo tego czasu nie nadejdzie @ i ide na bete, a kolezanka mi pozyczyla mikroskop owulacyjny wiec jakby jednak przyszla @ to bede mogla sie lepiej dzieki niemu zorientowac kiedy wiecej sie przytulać
kwiatuszekq trzymam &&&&&&&&&&
kwiatuszekq trzymam &&&&&&&&&&
reklama
Podziel się: