reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dokładnie :) jesteś pierwszą osoba która zrozumiała to co napisałam wielki cmok dla Ciebie Zobacz załącznik 502369 didl_cmok.gif:*
jak ktoś się mnie pytał o starania i pisałam tak jak wyżej to wszyscy myśleli że wszystko sobie odpuściłam :) a Ty jedyna mnie rozumiesz :)

Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni
pyscku za wpadke
karola przytulaj sie a noz peknie

kwiatuszeq20, masz racje może akurat się przesunie i jednak mój uparty pecherzyk pęknie:)
Pyscek, &&&&&&& za "wpadkę";)
Fluidki absorbuje cała powierzchnia ciała:)
Dziewczyny, czy któraś miała problem z LH i pekaniem pecherzykow? I czy któraś wspomagala się clo lub duphastonem?

hej kobietki :)

Pysioreczku kochany za tę waszą wpadeczkę z Gosią kciuki trzymamy :-)

kwiatuszku kochana wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :*

sun ja nosiłam spodnie z gumą od 10 tygodnia bo mi niewygodnie było w zwykłych z tym że z h&m miałam nie z tą wielką a taką fajną o ile pamiętam magdalena miała takie same. a jaki ty rozmiar nosisz? może być na priv :D

karola my się nie znamy bo ja już na wystaranych ale mam sentyment do tego wątku więc zaglądam czasem. ja wspomagałam się duphastonem bo był problem z ciałkiem żółtym czy jak to się tam zwie i zagnieżdżeniem się

wszystkim staraczkom również życzę zafasolkowania :-)

Ostatnia edycja:
karola test bede robic 2 pazdziernika jakdo tego czasu nie nadejdzie @ i ide na bete, a kolezanka mi pozyczyla mikroskop owulacyjny wiec jakby jednak przyszla @ to bede mogla sie lepiej dzieki niemu zorientowac kiedy wiecej sie przytulać :)
kwiatuszekq trzymam &&&&&&&&&&

reklama
Do góry