reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun jestes kochana dziekuje ci bardzo az mi łzy polecialy jak mi tak napisalas , nawet nie wiesz jak mi jest potrzebna rozmowa z kims kto wie co czuje i kto mnie zrozumie , dziekuje slonce i ciesze sie ze przynajmniej tobie sie udalo , nie wyobrazam sobie jak twoja radosc musi byc wielka

reklama
Madziu u mnie zawsze były takie ślaczki w wykresie i już się przyzwyczaiłam ... no oby Twój nie szedł w moją stronę bo będziesz miała trudności z ucelowaniem owulki ...

powiem szczerze, że teraz u mnie to nie wiem gdzie miałam owulkę :p ale nie przeszkadza mi to teraz bo zaprzestałam starania, a tempkę mierzę z przyzwyczajenia :) rano wstaje i pierwsze co termometr w gębę :-D

Pyscku czuję się wyśmienicie... wcale nie czuję, że jestem w ciąży, bo nie mam wymiotów, ani mdłości... zaczyna powolutku powiększać się brzuszek i nie zapinam już spodni... :szok: dlatego po wypłacie idę kupić spodnie z gumą... bo nie chcę dzidziusia obściskać...

reklama
Do góry