Sun jestes kochana dziekuje ci bardzo az mi łzy polecialy jak mi tak napisalas , nawet nie wiesz jak mi jest potrzebna rozmowa z kims kto wie co czuje i kto mnie zrozumie , dziekuje slonce i ciesze sie ze przynajmniej tobie sie udalo , nie wyobrazam sobie jak twoja radosc musi byc wielka
reklama
Pyscek
:)
witajcie :*
Sun jak się czujesz??
Sun jak się czujesz??
Pyscek
Madziu u mnie zawsze były takie ślaczki w wykresie i już się przyzwyczaiłam ... no oby Twój nie szedł w moją stronę bo będziesz miała trudności z ucelowaniem owulki ...
Pyscek
dojdziesz do wprawy ja już mam któryś z kolei i czasem się mylę i pytam dziewczyn które się na tym znają o pomoc
Pyscek
powiem szczerze, że teraz u mnie to nie wiem gdzie miałam owulkę ale nie przeszkadza mi to teraz bo zaprzestałam starania, a tempkę mierzę z przyzwyczajenia rano wstaje i pierwsze co termometr w gębę
Pyscku czuję się wyśmienicie... wcale nie czuję, że jestem w ciąży, bo nie mam wymiotów, ani mdłości... zaczyna powolutku powiększać się brzuszek i nie zapinam już spodni... dlatego po wypłacie idę kupić spodnie z gumą... bo nie chcę dzidziusia obściskać...
reklama
Pyscek
Sun haha no to są uroki ciąży ) ja ostatni czasy się upasłam i musiałam kupić spodnie bo się nie zapinałam
Podziel się: