reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pewnie też dlatego kazał mi przyjść po owulacji... z tego co mi tam świta miało około 8mm.

Znaczy nie wiem, czy mam z tym problem, tylko właśnie po tym stwierdził, ze do owulki mam jeszcze troszkę czasu.

reklama
Dzien dobrz dziewcznki po bardzo dluuuugiej nieobecnosci.. spowodowanej przygotowaniami do wyjazdu... wlasnie teraz wygdzewam sie w idyjskim sloneczku i jest cudownie :) Jak narazie fasolki brak... i chyba raczej juz nie bedzie.. bo chce troszke dopoczac :) W sumie teraz siedzimy 5 tyg w indiach wiec troche sie wycisze, odpoczne...

Sa tu jakies nowe fasolki??? BigChild gratulejszyn :)

hej laski;-)
jak tam weekend sie zaczyna mi leniwie hehe:-D rano o 5 30 mierzylam tempke zaraz po obudzeniu mialam 37,1 szyjka jest dosc nisko miekka i taka rozulchniona ale jeszcze ma chwile zeby stac sie twarda:dry: sluz tez sie pojawia ale nie jest go tak duzo jak wczoraj ale jakos sie nie nastawiam na pozytywy moj mezus wczoraj stwierdzil ze ciasniutka jestem i goraca smial sie ze lato idzie hehe:-D no i sam zauwazyl ze sluzu jak na czas sachary bylo duzo i zacytuje '' w poslizg wpadal '' haha:-D no coz czas pokaze co dalej bedzie przyjdzie czas i pora to sie dowiemy

magenta to u mnie tak samo jak u ciebie i z szyjka i z tempka
ktora wczoraj pisala ze czuła bol podczas stosunku bo gadalam z moja kuzynka mowiala ze na poczatku ja strasznie bolało
arleada czy to nie ty byłas?

jestem ciekawa co z tego wyniknie wszystkiego... w marcu do polski jupi odrazu ginia odwiedze i znowu klucie blee blee jak ja tego nie cierpie jak piguly mi sie do zylek dobieraja:-( i chce sobie w polsce kupic tesciki owulacyjne a teraz jade do miasta na male zakupy :-) wiec pewnie zajrze do was troszke pozniej. zrobie obiadek i usiade przed kompem

Kwiatuszku to nie ja tak pisałam. :p U mnie objawów brak i na razie seksić mi się nie chce. Ale podczas stosunku czuję jaką niewygodę i czuję również jakby nabrzmiałe wargi sromowe, bo się ich za dużo zrobiło.
Mnie znów mdli, łyknęłam lek i folik popijając sokiem pomarańczowym i zaczęło mnie troszkę mdlić....

mnie jak narazie nie mdli ale za to znowu brzuszek i jajnik daja o sobie znac.. bole nieby takie jak na @ ale jak narazie nic zadnych plamien ani sladu @ co prawda jakis nie smak mam w ustach rano zjadlam platki z jogurtem i popijalam berszczyk:-pale cycuszki hmm sa nabrzmiale obolale z boku sutkow nie odczowam wcale ale pod paszka bola i powiekszyly sie ale przed @ tez tak mialam czasem ze powiekszyly sie i zylki z boku mi wyszly kolo pachy no i dzinsy mnie cisna i chodze w dresiakach:-p

a mnie przewaznie mdli pod wieczor jak zjem cos i to wcale nie duze ilosci jeszcze 5 dni do @ wiec objawy moga na @ byc

Ostatnia edycja:
laaaski, chyba nie sądzicie, że te mdłości to od ciąży?? za wcześnie jeszcze na takie objawy ;p
chociaż oczywiście mam nadzieję, że u Was już się lokator zagnieździł :)

reklama
ja watpie ze to od fasolki moze poprostu psychika mi tak dziala albo jem cos nie tak bo zaduzo to napewno nie:no: chociaz ja i tak spodziewam sie bradziej @ niz fasolki zastanawiam sie czy u mnie moze byc tez problem z niedowaga??? moze to przyczyna moich nie zafasolkowanych cykli ale ginio mowil ze pare kg nie dowagi nie ma znaczenia gorzej jak bym nadwage miala

Do góry