reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun ja mam termin na 10.05. Będziemy razem rodzić :-p Mój maluch ma 7,1 mm.
A kolejne USG za 2 tygodnie :-D

P.S. Masz już mdłości? ;-)
Bo mnie mdłości dopadły w tamtym tygodniu. I z każdym dniem jest coraz ciężej. Poza tym ciągle jestem senna - śpię po 13-14 godzin dziennie... :baffled: Poza tym nic.

Ostatnia edycja:
Aga no właśnie nie mam - nic kompletnie. Jedymym objawem jaki mam to jak wstaje rano to jestem tak głodna że natychmiast muszę coś zjeść... i popołudniu muszę się zdrzemnąć..

U Ciebie na suwaczki jest termin ciąży z usg, tak????

Sun to dziękuj za to! Nic przyjemnego :baffled:
Nie, w suwaczku mam termin wynikający z ostatniej miesiączki.

P.S. Ja do niedawna też jadłam olbrzymie ilości. A teraz nie mam apetytu :(

No to współczuję mdłości.... nie jest wykluczone, że mnie jeszcze dopadną :-D I wiesz nie będę jakoś strasznie narzekała, bo dziecko jest moim marzeniem i zrobię dla niego wszystko :-)

Sun ja też zniosę wszystko. Śmieję się, że mogę się tulić z toaletą, a i tak będę najszczęśliwsza :-p :-D
Kiedy masz kolejną wizytę?

Aga teraz dostałam wykaz badań które mam wykonać i wizyta max za 3 tygodnie... A będziecie chcieli z mężem wiedzieć płeć dzidzi????

reklama
Ja też mam trochę badań do zrobienia, ale w przyszłym tygodniu. A 01.10. wizyta. A w tym tygodniu mam jeszcze endokrynologa.

Co do płci - tak będziemy chcieli. Moje szczęście już by chciało wiedzieć. Już na pierwszej wizycie pytał Pani doktor czy długo będzie musiał czekać :-p Pani się tylko uśmiechnęła i powiedziała, że raczej do połowy ciąży ;-):-D Dla nas jest obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Ja czuję, że będzie chłopak, mój K. mówi że dziewczynka. Pożyjemy zobaczymy :tak:

Sun a ty robiłaś betę?
:)

Ostatnia edycja:
Do góry