reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny ja już jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze. Widzieliśmy serduszko. I nawet słyszeliśmy je przez kilka sekund! :-) Nawet nudności nie są w stanie popsuć mi dnia... Tak od wczoraj coraz bardziej czuję, że jestem w ciąży. Chce mi się potwornie wymiotować... Ale przeżyję to ;-)

kwiatuszekq odpowiedź już poszła :)

I dla wszystkich staraczek moje pierwsze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S. U nas już jest pewne, że będzie jedna fasolka :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze. Widzieliśmy serduszko. I nawet słyszeliśmy je przez kilka sekund! :-) Nawet nudności nie są w stanie popsuć mi dnia... Tak od wczoraj coraz bardziej czuję, że jestem w ciąży. Chce mi się potwornie wymiotować... Ale przeżyję to ;-)

kwiatuszekq odpowiedź już poszła :)

I dla wszystkich staraczek moje pierwsze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S. U nas już jest pewne, że będzie jedna fasolka :tak:
tak bardzo ci gratuluje chciałabym tez usłyszeć serduszko wkoncu mojego malenstwa, ale najpierw jakies musi się zagnieździć:)

A ja to bym chciała mieć bliźnięta:-D Niestety ani z jednej ani z drugiej strony obciążenia żadnego bliźniakami nie ma:-(
oddam ci swoje i meza obcazenie genetyczne chcesz? zamienimy sie??

czesc kobitki!
widze, ze u was temat blizniat...ehhh, jak w koncu pozwola mi podejsc do transferu to wtedy tez bedzie ciezka decyzja ile maluchow wziasc...ja poki co obstaje przy jednym, ale ze mamy blastocysty to one potrafia sie dzielic jeszcze na dwojke jednojajowych wiec podajac sobie 2 zarodki moze sie okazac, ze bede miala 4:szok: olosie....tfu! oby nie:tak::-D

karla...ja tez jestem wysoka, ok 175cm, ale moj ma prawie 2metry, wiec ja nawet w bardzo wysokich obcasach chodze:tak:

gdzie wy dziewczyny szukacie tej pracy, ze znalezc nie mozecie? teraz tyle mozliwosci...
ja dopiero po studiach i juz mam prace w zawodzie...:zawstydzona/y: nie wymarzona, ale o ta to bede walczyc jak troche zarobie:sorry2:

Agus...ciesze sie, ze u ciebie wszystko gra! bardzo, bardzo! a powiedz mi czy u ciebie na janikach stwierdzono teraz jakies torbiele?

Miliaa podobno mam jakąś jedną torbielkę, ale mam się nią w ogóle nie przejmować...
A z ciekawości zapytam, bo nie wiem - jakie studia skończyłaś? :)

witam Aga super wiesci ;-)
karla jak co to moze pogadaj z moja siostra mabiuro nieruchomosci ;-) moze ci lokal znajdzie ;-)
i zapomnialam co mialam;-P
a pyscek ale kolorowo twoj wykres wyglada ;-) na enpr ;-)

kwiatuszkku super wozek zawsze chcialam go kupic super sie nim jezdzi ale dostalismy inny a juz i tak nie potrzebujemy... szkoda.. bo sliczne kolorki;-)

Ostatnia edycja:
Agus...no ale ty mowisz o tej torbieli endometrialnej czy to jest zwykla torbiel czynnosciowa? i ile ma cm? pytam, bo wlasnie nie dopuszczaja mnie do crio z powodu 3cm torbieli czynnosciowej...
a ja skonczylam psychologie, tylko inna specjalnosc niz ta w ktorej znalazlam prace...no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :tak:
Zona...buzi, buzi :*:*

Agus...no ale ty mowisz o tej torbieli endometrialnej czy to jest zwykla torbiel czynnosciowa? i ile ma cm? pytam, bo wlasnie nie dopuszczaja mnie do crio z powodu 3cm torbieli czynnosciowej...

Miliaa nie mam pojęcia :zawstydzona/y: Pytałam tylko czy coś jest - padła odpowiedź, że jedna i że mam się nią w ogóle nie przejmować. Więc o nic więcej nie pytałam. Byłam dzisiaj w innym świecie ;-)
Ale ja bym słuchała tego co mówi dr Lilia. Ja mam do niej pełne zaufanie...
Zresztą u niej prowadzę ciążę :-)

Agus...ale prowadzisz ciaze poza Novum, czy w klinice? bo jezeli w klinice to chybado 3 miesiaca mozna tylko..z reszta nie wiem...
nagralas serducho na telefon? fajna pamiatka by byla:tak:

reklama
czesc kobitki!
widze, ze u was temat blizniat...ehhh, jak w koncu pozwola mi podejsc do transferu to wtedy tez bedzie ciezka decyzja ile maluchow wziasc...ja poki co obstaje przy jednym, ale ze mamy blastocysty to one potrafia sie dzielic jeszcze na dwojke jednojajowych wiec podajac sobie 2 zarodki moze sie okazac, ze bede miala 4:szok: olosie....tfu! oby nie:tak::-D

karla...ja tez jestem wysoka, ok 175cm, ale moj ma prawie 2metry, wiec ja nawet w bardzo wysokich obcasach chodze:tak:

gdzie wy dziewczyny szukacie tej pracy, ze znalezc nie mozecie? teraz tyle mozliwosci...
ja dopiero po studiach i juz mam prace w zawodzie...:zawstydzona/y: nie wymarzona, ale o ta to bede walczyc jak troche zarobie:sorry2:
to dobre wieści kochana przynosisz :) super że możecie podejść do transferu :) a możesz głupiej blondynce wytłumaczyć jak ten zabieg wygląda ?
a co do pracy to wszędzie szukam, poroznosiłam cv i porozsyłałam przez portale gdzie są ogłoszenia pracy ... i cisza

Do góry