reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam sie z Wami dziewczyny po dłuższej przerwie !!:-)Akurat zawitałam na takie wspaniałe wieści SUN gratulacje!!!!!!!!! Trzymam kciuki bardzo mocno !!
A u nas nic nowego oprócz tego że rośniemy, rośniemy i rośniemy :D

pok i miq wy juz widze na końcóweczce jesteście więc trzymam za Was bardzo mocno kciuki !! Ja tez juz nie moge sie doczekać jak wezme moje maleństwo na rączki :) ,ale z drugiej strony wizja porodu mnie przeraża
:szok: od 1 października zapisałam sie na szkołe rodzenia mam nadzieje ze to w jakis sposób choć troche przygotuje mnie na ten dzień :)
A co słychac u naszych Mamusiek ? Jak dzieciaczki? :)

Reszcie dziewczyn życzę owocnych staranek no i przesyłam fluidków troszkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
;-)

DSC_0103.jpg

Fifka do poniedziałku jestem na urlopie ale do lekarza pójdę we srode Wtedy mamy III rocznice ślubu :-) Kochana wtedy bede w 4 tym ciąży tak wychodziło mi z kalkulatora -powiedz ma ginekolog bedzie juz cos widział?

Sun kochana jeżeli Twój wykres nie kłamie to teraz już jesteś w 6 tygodniu 3 dniu ciąży. Więc za tydzień będziesz w 7 tygodniu 3 dniu. Ja ostatnią @ miałam 03.08. (więc po Tobie kilka dni) a teraz mi leci 6 tydzień :) Tak przynajmniej mi się wydaje, bo z wykresu Twojego wynika, że ostatnią @ miałaś 29.07. Więc możesz już zobaczyć serduszko :)

Ostatnia edycja:
Aga jak się czujesz?? Może odwiedzisz nas na wystawianych :-D

Fifka całkiem całkiem... Dziękuję że pytasz :* Choć chodzę spać po 20:00, bo jestem strasznie zmęczona. Od wczoraj chce mi się wymiotować troszkę, ale dzielna jestem. Moje obecne życie to w zasadzie tylko praca i spanie :-p A w piątek kolejna wizyta u lekarza i pierwsze USG, już się doczekać nie mogę :-)

pok i miq wy juz widze na końcóweczce jesteście więc trzymam za Was bardzo mocno kciuki !! Ja tez juz nie moge sie doczekać jak wezme moje maleństwo na rączki :) ,ale z drugiej strony wizja porodu mnie przeraża
:szok: od 1 października zapisałam sie na szkołe rodzenia mam nadzieje ze to w jakis sposób choć troche przygotuje mnie na ten dzień :)
A co słychac u naszych Mamusiek ? Jak dzieciaczki? :)

A ja jestem jakas dziwna (mowia mi), bo od poczatku ciazy jakos mnie porod nie przeraza. Poboli i przestanie. Tak jestem skupiona na mysleniu o Zosi, ze jakos nie jestem w stanie sie przestraszyc. Cyba, ze to takie samowyparcie strachu :-D
zosia wazy juz 3550! Nie wiem gdzie to sie miesci wszystko, bo moj brzuch ma tylko 94 cm a ona wciaz ma miejsce na kopanie i rozciaganie. Wciaz mnie to zadziwia! Szyjka sie troche skrocila ale jeszcze nie na tyle ile trzeba. W pon bylam u gina i w porownaniu do zeszlego tygodnia nie zmienilo sie nic, co wg gina nie znaczy, ze porod nie nastapi rychlo, bo moze sie teoretycznie ruszyc w kazdej chwili. Ja obstawiam, ze jeszcze z tydzien lub wiecej. Na nastepnej wizycie (w pon) na wszelki wypadek umowi mi juz termin wywolywania w szpitalu i po 41 tyg beda dzialac, takze za max dwa tygodnie zosia juz bedzie po drugiej stronie brzucha :D

Oj Cludusia ta końcówka daje popalić,ale jeszcze troszkę... Sam poród też mnie nie przeraża bo to pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać...
Sun normalnie mój test mi się przypomniał,po tych mocnych krechach też mi się zdaje,że to dalej niż 4 tc,to jak było.z.tym ost@?
Pyscek Ty zawsze ładnie wyglądasz;-)

reklama
Do góry