reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

aż się popłakałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUN Kochana OGROMNE GRATULACJE!!! :*:*
Spokojnych i szczęśliwych 9 mscy Ci życzę, żebyś ciąże przeszła gładko i bezproblemowo do samego końca! :-)

Czułam to.. ale jestem happy :-):-) piękna wiadomość na zakończenie dnia!

reklama
Kochanie ciesze się że Tobie się udało :* ja już jestem na lini spalonej, nie będę walczyć ...

Kochana nie jestes na lini spalonej Jestes młoda i nie ma sensu się poddawać. O marzenia trzeba walczyć do końca nawet jeśli to wcale nie jest takie proste. Fakt moze łatwo mi się teraz tak mówi bo zobaczyłam swoje II upragnione kreseczki ale poczytaj moje ostatnie wpisy udało się wtedy gdy: zmienilam nastawienie i przestałem o tym myslec i się sprezac. Wierze i zycze z całego serduszka abyś znalazła w sobie sily na dalszą walkę :-)

A nie mówiłam,że tak będzie? Stracony cykl,gdzie ta @ ble ble a tam fasoleczka kiełkowała:-)GRATULACJE SUN ! dużo zdrówka dla Ciebie i conajmniej tak przyjemnych 9 miesięcy jak moje;-)(no nie licząc tych ostatnich dni;-))

Pysce jaka spalona linia? łykacie witaminki i działacie,sun dała wszystkim Wam i przyszłym staraczkom najlepszy przykład,że nigdy nie można się poddawać,na każdą z Was przyjdzie kolej,jestem tego pewna:-)

Pyscku nie jesteś na żadnej straconej pozycji! :-) Musisz wziąć się w garść... może iść do tej kliniki? Nie poddawaj się... goń za swoimi marzeniami żebyś kiedyś w przyszłości nie mogła sobie zarzucić ze nie zrobiłaś wszystkiego... Przytulam Cię z całych sił i życzę zebyś szybciutko doczekała się swojej upragnionej fasolki!

Sun
aż mi się ciśnie na usta: "A NIE MÓWIŁAM!" Ja również dołączam do grona tych które zaciążyły właśnie w cyklu którym odpuściłam! :tak: Teraż życzę ci spokojnych 9 miesięcy!

Kiedy idziesz do lekarza?

Aga jak się czujesz?? Może odwiedzisz nas na wystawianych :-D

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki żeby i was niedługo spotkała taka niespodzianka jak Sun! :-)

Fifka do poniedziałku jestem na urlopie ale do lekarza pójdę we srode Wtedy mamy III rocznice ślubu :-) Kochana wtedy bede w 4 tym ciąży tak wychodziło mi z kalkulatora -powiedz ma ginekolog bedzie juz cos widział?

Sun w 4 tygodniu zobaczy pęcherzyk nie więcej raczej. Ja jak byłam w ok 4 tygodniu to nic nie widział, tylko macica i endometrium świadczyło o ciąży. Zobaczyłam zarodek i fasolkę dopiero w 7 tygodniu. Ale mimo to idź, niech cię obejrzy. :tak:

reklama
Sun gratuluję! Jesteś najlepszym przykładem, że warto walczyć o marzenia ;**

Dbaj o siebie i o maleństwo, spokojnych 9ciu miesięcy ;**

Do góry