reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla za wcześnie zrobilas test Ja zrobiłam 10 dni po @ Widzisz zrobilas wcześniej i zlapalas dola - potrzebne Ci to bylo? Nie rób tak więcej czekaj przynajmniej do dn @ Tule Cie mocno

W Zakopcu leje tak wiec chyba dzisiejszy dzien spędzimy w pensjonacie Pojedziemy tylko cos zjeść i tyle Jutro jade do siostry do Opola :-)

reklama
Sun to Ty normalnie masz historię podobną do mojej he he, ja też ok 10 dni po terminie robiłam he he
a u Ciebie wygląda mi to tak:

Załączniki

• ticker.php.png
    ticker.php.png
    4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Jejku mig aż mi się lezka zakręciła w oku bo nadal w to nie wierze Jestem taka szczesliwa;-)

To sa nasze najwspanialsze wakacje :-)

Ostatnia edycja:
sun nie dziwie się, chyba wszystkie dziewczyny cieszą się z Waszego szczęścia, już jak lekarz wszystko potwierdzi to dopiero odetchniesz z ulgą i będziesz się chciała całemu światu chwalić:tak:

Aga_27 koniecznie napisz po wizycie co widziałaś i usłyszałaś :) widzę, że jesteś na począteczku , będziecie szły z sun równiutko razem :)

powoli zaczynam, ogarniać i Was po kolei kojarzyć :)

sun Ciebie póki co najbardziej kojarzę i się strasznie cieszę, te kreski na Twoim teście są tak tłuściutkie i wyraźne! nawet testowa wyraźniejsza od kontrolnej super! Czekam na poniedziałkowe informacje!

martuska507 my chyba możemy sobie podać ręce, bo widzę że razem zaczynamy starania :) dobrze, że wyniki masz w normie bo ja niestety nie, dlatego ten cykl odpuszaczam, żeby podreperować TSH.

karla21 nie wytrzymałaś :D to jeszcze nic nie znaczy, czytałam wiele razy jak dziewczyny robiły w dzień spodziewanej @ i nic a po dwóch dniach 2 kreski!!! Nic straconego jeszcze :)

Karla a w pape chcesz?
kilka dni przed miesiaczka nie robi sie testu, bo jego wynik negatywny nie oznacza niczego! Gluptasie!
ehhh wiemm:( ale juz na ten cykl straciłam nadzieje, moze w nastepnym się uda:(

Karla za wcześnie zrobilas test Ja zrobiłam 10 dni po @ Widzisz zrobilas wcześniej i zlapalas dola - potrzebne Ci to bylo? Nie rób tak więcej czekaj przynajmniej do dn @ Tule Cie mocno

W Zakopcu leje tak wiec chyba dzisiejszy dzien spędzimy w pensjonacie Pojedziemy tylko cos zjeść i tyle Jutro jade do siostry do Opola :-)

no włąsnie nie wiem po co to zrobiła, tylko doline załapałam, jak powiedziałam mezowi to powiedział: po chwili ciszy..hmmm... szkoda... ale zobaczysz uda nam sie.

ale macie fajnie nigdy w zakopcu nie byłam.

Sun...test piekny! az milo popatrzec :tak:

karla...no nie...specjalnie dla ciebie kop.jpg
kochana....ja caly czas licze na ciebie, skoro ten ma byc szczesliwym miesiacem to dawaj test w dniu @ i moze bedzie dobrze !!:tak:

u nas dzis pogoda masakra! pada jakas mzawka i nawet az nie chce sie wychodzic...moj @ sie konczy powoli, ale na antykach jestem....wiec czekam sobie na to, az wredna torbiel opusci mojego kochanego jajniczka!!

reklama
Miq!
u mnie to samo. Cala noc pachwiny, podbrzusze, plecy, wszystko ciagalo. Skurcze bolesne calkiem i nic. Trzeba czekac... Jajuz sie doczekac nie moge!

Do góry