reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynki nie wiem sama który to tydzień bo wcale się na tym nie znam Ostatnioa @ miałam 29 lipca -tyle moge powiedziec na 100% :-) Ide we wtorek lub w srode do gin to wszystkiego się dowiem :-)

reklama
Dziewczynki nie wiem sama który to tydzień bo wcale się na tym nie znam Ostatnioa @ miałam 29 lipca -tyle moge powiedziec na 100% :-) Ide we wtorek lub w srode do gin to wszystkiego się dowiem :-)

Sun 6 tydzień 3 dzień jest dzisiaj :)))
Na USG powinnaś już widzieć serduszko :)

Aga fajnie byłoby usłyszeć albo chociaz zobaczyc serduszko Teraz zależy mi na tym aby gin potwierdziła ciążę i ze poki co jest wszystko ok :-)

Ja mam pierwsze USG w piątek i też się strasznie denerwuję... :zawstydzona/y:
Bo ciążę moja ginekolog już potwierdziła 2 tygodnie temu. Beta była wysoka.
A teraz pierwszy raz będziemy oglądać bąbla... :tak:

P.S. Czujesz już jakieś dolegliwości? :)))

Tak latwo sie tego nie liczy :) sun jeszcze powiedz jak dlugie masz cykle, bo to troche od tego zalezy tez :) ale rzeczywiscie juz 5 tygodni skonczonych na bank jest! Nie moge sie doczekac twojego pierwszego usg!!sciskam kciukasy!

Miq mowisz, ze koncowka ciezka? Ja mialam poczatek taki, ze teraz mi sie podoba bardzo :) i upaly sie skonczyly, wiec juz tak nie puchne :-D Zgaga minela i tylko troche niewygodnie jest ale w porownaniu do 4 miesiecy mdlosci i wymiotow to po prostu bajka :-D

Sun jeśli idziesz we wtorek lub środę to już na pewno będzie widać serduszko:)
Jestem krótko na tym wątku ale nawet nie wiesz jak się ucieszyłam wiadomością o Twojej ciąży. I życzę spokojnych pozostałych 8 miesięcy!:)
U mnie 21 dc. a owulacji ani widu ani słychu. Testy owulacyjne negatywne, zero paprotek, może trochę płodnego śluzu i bardzo wysoko i mięciutka szyjka... To są właśnie moje wspaniałe nieregularne i długie cykle...

Aga pytalas o objawy: chodzę częściej siku: (zwłaszcza w nocy) mam troszke białego sluzu męczą mnie troszke gazy czasami mam leciutkie uczucie bólu brzucha jak na @ A i mąż mówi ze mam straszne humory haha

Pok cykle mam 34 ,dniowe i ostatnia była 29 lipca :-)

Dziewczyny jestem tak szczęśliwa se mam ochotę krzyczeć Dla nas to jest cud bo nie dosc ze byłam chora 2 tygodnie to jeszcze kochalismy się tylko 2 razy w czasie owu :-)

Ostatnia edycja:
Kochana! Teoretycznie w okolicy owu wystarczy raz a dobrze ;)
tez sie bardzo ciesze!!

Wejdz sobie w jakikolwiek kalkulator ciazowy, wpisz date OM idlugosc cyklu i bedziesz miala odpowiedz ktory to tc :)

Sunnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulacje...:) jeden dzien mnie nie było wchodze a tu juz takie cudowne nowiny... ale sie strasznie ciesze az się popłakałam ze szczescia twojego:) trzymanie kciuków się opłaciło:)

a ze smutnyych nowinnn ZROBIŁAM TEST i co oczywiscie krecha jedna... co prawda do okresu jeszcze pare dni ale czułam ze tak bedzie.... ehhh...

reklama
Do góry