Karla chodzi o to, aby każdego dnia w jednym określonym miejscu mierzyć temperaturę z samego rana przed wstaniem z łóżka... ona pokazuje np. kiedy masz owulacje, czy po owu wzrasta tempka co może świadczyć o zaciążeniu...Ja wykres prowadzę na www.enpr.pl
reklama
jakos nie umiem sie tym obsługiwac a wystarczy mierzyć sobie temperature codziennie? bez tego sluzu itp? bo nie kumam tego wykresu i jakos nie umiem opisać swojego śluzu.
Ja tylko mierzę temperaturę i wpisuje odczucia tzn. czy jest mokro, wilgotno, sucho... na sprawdzaniu szyjki się nie znam i jakoś nie potrafię tego wyczuć... Tu masz mój wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl (fifka ma fajny przewodnik odnośnie tego mierzenia itp, mam nadzieję, że Ci prześle)
FIFKA PRZEŚLIJ KOLEŻANCE TEN PRZEWODNIK DOTYCZĄCY WYKRESÓW :-)
Aby rozpocząć prowadzenie obserwacji już teraz,
wybierz pierwszy dzień obserwowanego cyklu na kalendarzu, a następnie kliknij symbol "małpy", który zawsze będzie oznaczał rozpoczęcie nowego cyklu. -->a tu jaka date mam podać? ze od jutra to jutrzejsza czy jak??Aby rozpocząć prowadzenie obserwacji już teraz, wybierz pierwszy dzień obserwowanego cyklu na kalendarzu, a następnie kliknij symbol "małpy", który zawsze będzie oznaczał rozpoczęcie nowego cyklu. -->a tu jaka date mam podać? ze od jutra to jutrzejsza czy jak??
Wpisz tam datę swojego pierwszego dnia cyklu... rozumiesz???? Czyli jak miesiączkę miałaś np. 25.08.2012 to taką date wpisz...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Karla wylałam ci to co kiedyś Sun :-) tam znajdziesz wszystkie informację
Anulka witamy cię w naszych skromnych progach!
Danao co tam u ciebie?? Jak starania??
Celyna witaj na forum! Czemu nie chcesz brać CLO? Wielu dziewczynom udaje się po nim zaciążyć!
Anulka witamy cię w naszych skromnych progach!
Danao co tam u ciebie?? Jak starania??
Celyna witaj na forum! Czemu nie chcesz brać CLO? Wielu dziewczynom udaje się po nim zaciążyć!
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun nie ma za co :-)
Ja nie mam owulacyjnego - jeszcze się nie dorobiłam. Mam zwykły elektryczny Ważne jest tylko zeby mieć jeden TYLKO do tego celu. ;-)
Ja nie mam owulacyjnego - jeszcze się nie dorobiłam. Mam zwykły elektryczny Ważne jest tylko zeby mieć jeden TYLKO do tego celu. ;-)
Podziel się: