reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla chodzi o to, aby każdego dnia w jednym określonym miejscu mierzyć temperaturę z samego rana przed wstaniem z łóżka... ona pokazuje np. kiedy masz owulacje, czy po owu wzrasta tempka co może świadczyć o zaciążeniu...Ja wykres prowadzę na www.enpr.pl

reklama
jakos nie umiem sie tym obsługiwac:( a wystarczy mierzyć sobie temperature codziennie? bez tego sluzu itp? bo nie kumam tego wykresu i jakos nie umiem opisać swojego śluzu.

jakos nie umiem sie tym obsługiwac:( a wystarczy mierzyć sobie temperature codziennie? bez tego sluzu itp? bo nie kumam tego wykresu i jakos nie umiem opisać swojego śluzu.

Ja tylko mierzę temperaturę i wpisuje odczucia tzn. czy jest mokro, wilgotno, sucho... na sprawdzaniu szyjki się nie znam i jakoś nie potrafię tego wyczuć... Tu masz mój wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl (fifka ma fajny przewodnik odnośnie tego mierzenia itp, mam nadzieję, że Ci prześle)

FIFKA PRZEŚLIJ KOLEŻANCE TEN PRZEWODNIK DOTYCZĄCY WYKRESÓW
:-)

Aby rozpocząć prowadzenie obserwacji już teraz,
wybierz pierwszy dzień obserwowanego cyklu na kalendarzu, a następnie kliknij symbol "małpy", który zawsze będzie oznaczał rozpoczęcie nowego cyklu. -->a tu jaka date mam podać? ze od jutra to jutrzejsza czy jak??

Aby rozpocząć prowadzenie obserwacji już teraz,
wybierz pierwszy dzień obserwowanego cyklu na kalendarzu, a następnie kliknij symbol "małpy", który zawsze będzie oznaczał rozpoczęcie nowego cyklu. -->a tu jaka date mam podać? ze od jutra to jutrzejsza czy jak??

Wpisz tam datę swojego pierwszego dnia cyklu... rozumiesz???? Czyli jak miesiączkę miałaś np. 25.08.2012 to taką date wpisz...

Karla przed wstaniem z łóżka... ja się budzę i termometr mam przy poduszce i od razu mierzę tempkę... :-) Najlepiej mierzyć tempkę w pochwie i pamiętaj, że musisz mieć termometr owulacyjny....

Ostatnia edycja:
Karla wylałam ci to co kiedyś Sun :-) tam znajdziesz wszystkie informację :-D

Anulk
a witamy cię w naszych skromnych progach! :-D

Danao co tam u ciebie?? Jak starania??

Celyna
witaj na forum! Czemu nie chcesz brać CLO? Wielu dziewczynom udaje się po nim zaciążyć! :tak:

reklama
Sun nie ma za co :-)

Ja nie mam owulacyjnego - jeszcze się nie dorobiłam. Mam zwykły elektryczny :tak: Ważne jest tylko zeby mieć jeden TYLKO do tego celu. ;-)

Do góry