reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka trzymam kciuki za ten cykl &&&&&& fajnie by było jakby Ci się udało... :tak:

Miliaa ja też polecam sagę "zmierzch" - dla mnie super... szybko się czyta.... a jeśli wolisz coś mocniejszego to polecam sagę "milenium" - stiega larssona - rewelacja ;-)

Zgadza się fifka w tym cyklu myślałam o czymś innym... brałam clo po 1 tab. ale nie wiem czy cokolwiek się wchłonęło bo przecież miałam taką biegunkę, że szok... no ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...

Ostatnia edycja:
reklama
Karla nie przejmuj sie ja tez juz mam wszystko obcykane po takim okresie staran i z naszymi mamuskami na forum sie juz wszystko wie:)
Sun pięknie własnie tak jak Fifka pisze taki cykl wyluzowalas i zycze sie aby wasza walka dopiegł konca i pojawiły sie II tłuste na tescie

Kwiatuszek o dziwo to jest pierwszy cykl w którym czuję się totalnie spokojna... wogóle na nic się nie nastawiam... może dlatego, że dużo już było upadków po niepowodzeniu... Teraz czekam na rozwój sytuacji... Fakt tempka jest wysoko i raczej się utrzymuje na tym samym poziomie... ale u mnie często tempka była wysoko... zobaczymy za kilka dni... i dopiero w weekend zrobię test

hej hej to normalnie już fluidki wysyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

powiem Wam, że takie "zawirowane" cykle często są skuteczne, człowiek na chwile myśli o czym innym i bum, tak było u Nas, czekałam na @ jak nigdy bo zmieniłam lekarza, miałam iść na badania i jak najszybciej chciałam je zrobić ale do tego potrzebny był @ a nie przyszedł he he, nawet w wierszyku które dziewczyny ukladały jest to zaznaczone he he

reklama
Mig ale ja też czekam na @ bo chcę zaraz po skończeniu iść na badania krwi i 16 z wynikami na monitoring... a tu wredota póki co nie przyszła... :-)

Do góry