reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka trzymam kciuki za ten cykl &&&&&& fajnie by było jakby Ci się udało... :tak:

Miliaa ja też polecam sagę "zmierzch" - dla mnie super... szybko się czyta.... a jeśli wolisz coś mocniejszego to polecam sagę "milenium" - stiega larssona - rewelacja ;-)

Zgadza się fifka w tym cyklu myślałam o czymś innym... brałam clo po 1 tab. ale nie wiem czy cokolwiek się wchłonęło bo przecież miałam taką biegunkę, że szok... no ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...

Ostatnia edycja:
reklama
Karla nie przejmuj sie ja tez juz mam wszystko obcykane po takim okresie staran i z naszymi mamuskami na forum sie juz wszystko wie:)
Sun pięknie własnie tak jak Fifka pisze taki cykl wyluzowalas i zycze sie aby wasza walka dopiegł konca i pojawiły sie II tłuste na tescie

Kwiatuszek o dziwo to jest pierwszy cykl w którym czuję się totalnie spokojna... wogóle na nic się nie nastawiam... może dlatego, że dużo już było upadków po niepowodzeniu... Teraz czekam na rozwój sytuacji... Fakt tempka jest wysoko i raczej się utrzymuje na tym samym poziomie... ale u mnie często tempka była wysoko... zobaczymy za kilka dni... i dopiero w weekend zrobię test

hej hej to normalnie już fluidki wysyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

powiem Wam, że takie "zawirowane" cykle często są skuteczne, człowiek na chwile myśli o czym innym i bum, tak było u Nas, czekałam na @ jak nigdy bo zmieniłam lekarza, miałam iść na badania i jak najszybciej chciałam je zrobić ale do tego potrzebny był @ a nie przyszedł he he, nawet w wierszyku które dziewczyny ukladały jest to zaznaczone he he

reklama
Mig ale ja też czekam na @ bo chcę zaraz po skończeniu iść na badania krwi i 16 z wynikami na monitoring... a tu wredota póki co nie przyszła... :-)

Do góry