reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak dokładnie było u mnie, tylko ja to nawet z tego czekania zapomniałam kiedy miałam go dostać i mąż się mnie pyta kiedy na badania idę bo już chyba po @ powinno być (dobrze się orientował, nawet nie wiedziałam jak dobrze) ja za mój kalendarzyk gdzie notowałam sobie swoje obserwacje, oczywiście nie uzupełniany od wizyty u gina, liczę, liczę a tu tydz po, za teścik a tam dwie tłuste krechy he he

reklama
Witam, jestem nowa i dołączam się grona staraczek :)

Mam 25 lat i staramy się z mężem od pół roku. Mam zdiagnozowane pco, od 3 miesięcy reguluje sobie cykle luteiną.

Lekarz niedawno zapisał mi clostilbegyt ale jakoś nie mogę się przemóc żeby go brać bo w sumie gin zapisał mi go bez robienia żadnych badań ani nie zalecił monitoringu, a bez tego branie takich leków jest ponoć bezsensowne... :(

Mam 25 lat i staramy się z mężem od pół roku. Mam zdiagnozowane pco, od 3 miesięcy reguluje sobie cykle luteiną.

Lekarz niedawno zapisał mi clostilbegyt ale jakoś nie mogę się przemóc żeby go brać bo w sumie gin zapisał mi go bez robienia żadnych badań ani nie zalecił monitoringu, a bez tego branie takich leków jest ponoć bezsensowne... :(

Witam... :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś... życzę szybkiego zafasolkowania :tak:

Witam :) Melduję się jako rozpoczynająca starania po raz pierwszy. W pierwszym cyklu się nie udało, ale w zasadzie po pierwsze mogliśmy się starać lepiej ;) a po drugie może to i lepiej, bo wykryto u mnie podwyższona TSH i chwilowo zbijam je lekami. Oby jak najszybciej starać się ponownie!

Witam :) Melduję się jako rozpoczynająca starania po raz pierwszy. W pierwszym cyklu się nie udało, ale w zasadzie po pierwsze mogliśmy się starać lepiej ;) a po drugie może to i lepiej, bo wykryto u mnie podwyższona TSH i chwilowo zbijam je lekami. Oby jak najszybciej starać się ponownie!

Życzę szybkiego zafasolkowania ;-)

reklama
Karla i która z przeczytanych książek najbardziej przypadła Ci do gustu? Bo i ja sobie coś takiego chyba kupię (chociaż powinnam sie uczyc do egzaminu ale to jest na pewno mniej ciekawe:)
Najbardziej Podobała mi się Cięzarówką przez 9 miesiecy, ale bardzo fajna tez jest W oczekiwaniu na dziecko poradnik dla przyszłych matek i ojców ta pierwsza pisana na wesoło a druga to typowy poradnik w którym znajdziesz chyba wszystko co trzeba wiedziec:) jestem w trakcie czytania.

Cześć dziewczynki :-)

Ostatni tydzień w pracy przed urlopem :tak: ale się cieszę ;-)

No nadal nie ma @ i tempka ciągle wysoko i strasznie bolą (.)(.), ale nadal się nie nakręcam bo @ zawsze może przyjść...A dzisiaj w pracy Pan z którym pracuję powiedział mi, że "pięknie wyglądam" :-D
no ja mocno ale to mozno trzymam za ciebie kciuki:*&&&&&&&&&&&&&&

karla...gratuluje dyplomu! teraz jak mamy technika kosmetycznego, to zaraz beda podac rozne pytania odnosnie kosmetykow i urody takze nie wiem czy dobrze robisz, mowiac nam o tym...a potem jeszcze o fryzury dodatkowo! hahaha:-D
ja juz mam kilka ;-)
heh nie ma sprawy jeśli bede znała odpowiedz napewno odpowiem:)
a ja lubie sage zmierzch :), lubie harlequiny:) ,i pare innych musiałabym sobie tytuły przypomniec:)

witam nową:)

witaj:)

A ja tak od siebie mam pytanie, powie mi ktoś co to jest z tym mierzeniem temperatury????

Do góry