reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak dokładnie było u mnie, tylko ja to nawet z tego czekania zapomniałam kiedy miałam go dostać i mąż się mnie pyta kiedy na badania idę bo już chyba po @ powinno być (dobrze się orientował, nawet nie wiedziałam jak dobrze) ja za mój kalendarzyk gdzie notowałam sobie swoje obserwacje, oczywiście nie uzupełniany od wizyty u gina, liczę, liczę a tu tydz po, za teścik a tam dwie tłuste krechy he he

reklama
Witam, jestem nowa i dołączam się grona staraczek :)

Mam 25 lat i staramy się z mężem od pół roku. Mam zdiagnozowane pco, od 3 miesięcy reguluje sobie cykle luteiną.

Lekarz niedawno zapisał mi clostilbegyt ale jakoś nie mogę się przemóc żeby go brać bo w sumie gin zapisał mi go bez robienia żadnych badań ani nie zalecił monitoringu, a bez tego branie takich leków jest ponoć bezsensowne... :(

Mam 25 lat i staramy się z mężem od pół roku. Mam zdiagnozowane pco, od 3 miesięcy reguluje sobie cykle luteiną.

Lekarz niedawno zapisał mi clostilbegyt ale jakoś nie mogę się przemóc żeby go brać bo w sumie gin zapisał mi go bez robienia żadnych badań ani nie zalecił monitoringu, a bez tego branie takich leków jest ponoć bezsensowne... :(

Witam... :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś... życzę szybkiego zafasolkowania :tak:

Witam :) Melduję się jako rozpoczynająca starania po raz pierwszy. W pierwszym cyklu się nie udało, ale w zasadzie po pierwsze mogliśmy się starać lepiej ;) a po drugie może to i lepiej, bo wykryto u mnie podwyższona TSH i chwilowo zbijam je lekami. Oby jak najszybciej starać się ponownie!

Witam :) Melduję się jako rozpoczynająca starania po raz pierwszy. W pierwszym cyklu się nie udało, ale w zasadzie po pierwsze mogliśmy się starać lepiej ;) a po drugie może to i lepiej, bo wykryto u mnie podwyższona TSH i chwilowo zbijam je lekami. Oby jak najszybciej starać się ponownie!

Życzę szybkiego zafasolkowania ;-)

reklama
Karla i która z przeczytanych książek najbardziej przypadła Ci do gustu? Bo i ja sobie coś takiego chyba kupię (chociaż powinnam sie uczyc do egzaminu ale to jest na pewno mniej ciekawe:)
Najbardziej Podobała mi się Cięzarówką przez 9 miesiecy, ale bardzo fajna tez jest W oczekiwaniu na dziecko poradnik dla przyszłych matek i ojców ta pierwsza pisana na wesoło a druga to typowy poradnik w którym znajdziesz chyba wszystko co trzeba wiedziec:) jestem w trakcie czytania.

Cześć dziewczynki :-)

Ostatni tydzień w pracy przed urlopem :tak: ale się cieszę ;-)

No nadal nie ma @ i tempka ciągle wysoko i strasznie bolą (.)(.), ale nadal się nie nakręcam bo @ zawsze może przyjść...A dzisiaj w pracy Pan z którym pracuję powiedział mi, że "pięknie wyglądam" :-D
no ja mocno ale to mozno trzymam za ciebie kciuki:*&&&&&&&&&&&&&&

karla...gratuluje dyplomu! teraz jak mamy technika kosmetycznego, to zaraz beda podac rozne pytania odnosnie kosmetykow i urody takze nie wiem czy dobrze robisz, mowiac nam o tym...a potem jeszcze o fryzury dodatkowo! hahaha:-D
ja juz mam kilka ;-)
heh nie ma sprawy jeśli bede znała odpowiedz napewno odpowiem:)
a ja lubie sage zmierzch :), lubie harlequiny:) ,i pare innych musiałabym sobie tytuły przypomniec:)

witam nową:)

witaj:)

A ja tak od siebie mam pytanie, powie mi ktoś co to jest z tym mierzeniem temperatury????

Do góry