reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
O boże głodna jestem jak wilk
Od jakiś dwóch tygodni, jak rano zwlekam z jedzeniem to czuje taki okropny głód, jakby mi się żołądek sam zjadał. Pierwszy raz mi się tak dzieje :O
Organizm mi szaleje, masakra!

ja tez tak mam mam wrazenie ze zoladek mi do kregoslupa przyrasta i wieczorek za to burczy mi w brzuszku i zajadam przed snem krakersy tuc- a hehe

raczej nie kochene bo sie nie staralismy w tym cyklu moj pojechal w delegacje i starania wstrzymane do powrotu a nie sadze zeby sie udalo bo sexik byl w 12dc a owulka chyba w 16jka na moje

Kwiatuszku, żołnierzyki z pewnością do owulki wytrzymały. Tak jak magenta pisze, więc różne rzeczy dzieją się w naturze :p
Akurat może zafasolkowałaś :-)

reklama
ja tam kwiatuszku 3 mam kcuiki zeby zolniezyki wytrwaly i byla niespodzianka:-) ktoras z nas w tym lutym z fasolka musi byc;-)

no jaka to radosc znam to z wlasnego doswiadczenia jak mezus w delegacji siedzi

kurcze snieg u mnie zaczal padac:wściekła/y: a ja musze do sklepu isc co robicie dzis na obiad??? bo ja pomyslu nie mam na obiad dzis... chyba ryz z sosem meksykanskim zrobie

Ostatnia edycja:
Do góry