A skąd wiesz, ze się zbliża kwiatuszku? A może bobo da o sobie znać? ;-)to duzo tu mam ruwiesniczek a czasem mysle ze to za szybko na dziecko tez mam 23lata.U mnie tez @sie zbliza dzis 25dc
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no wlasnie a moze to fasolka sie pojawi kwiatuszku
hej maja:-) chyba kazda z nas co miesiac czeka na te objawy;-)
hej maja:-) chyba kazda z nas co miesiac czeka na te objawy;-)
ja tez tak mam mam wrazenie ze zoladek mi do kregoslupa przyrasta i wieczorek za to burczy mi w brzuszku i zajadam przed snem krakersy tuc- a hehe
kwiatuszekq20
raczej nie kochene bo sie nie staralismy w tym cyklu moj pojechal w delegacje i starania wstrzymane do powrotu a nie sadze zeby sie udalo bo sexik byl w 12dc a owulka chyba w 16jka na moje
a jak zolniezyki poczekaly cuda sie zdarzaja w naj mniej spodziewanej chwili nigdy nic nie wiadomo
kwiatuszekq20
to bysmy sie cieszyli wykresik mam ładny jak oststnio moze zerkniecie stycz-luty - 28dni ale nie sadze nic same widzicie malo było
kwiatuszekq20
ale nieraz sie kochalismy w dniu przed owulka i nic nie nakrecajcie mnie
ale sie dowiedzialam ze moj wroci wczesniej z delegacji hurra
ale sie dowiedzialam ze moj wroci wczesniej z delegacji hurra
reklama
ja tam kwiatuszku 3 mam kcuiki zeby zolniezyki wytrwaly i byla niespodzianka:-) ktoras z nas w tym lutym z fasolka musi byc;-)
no jaka to radosc znam to z wlasnego doswiadczenia jak mezus w delegacji siedzi
kurcze snieg u mnie zaczal padac a ja musze do sklepu isc co robicie dzis na obiad??? bo ja pomyslu nie mam na obiad dzis... chyba ryz z sosem meksykanskim zrobie
no jaka to radosc znam to z wlasnego doswiadczenia jak mezus w delegacji siedzi
kurcze snieg u mnie zaczal padac a ja musze do sklepu isc co robicie dzis na obiad??? bo ja pomyslu nie mam na obiad dzis... chyba ryz z sosem meksykanskim zrobie
Ostatnia edycja:
Podziel się: