reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
O boże głodna jestem jak wilk
Od jakiś dwóch tygodni, jak rano zwlekam z jedzeniem to czuje taki okropny głód, jakby mi się żołądek sam zjadał. Pierwszy raz mi się tak dzieje :O
Organizm mi szaleje, masakra!

ja tez tak mam mam wrazenie ze zoladek mi do kregoslupa przyrasta i wieczorek za to burczy mi w brzuszku i zajadam przed snem krakersy tuc- a hehe

raczej nie kochene bo sie nie staralismy w tym cyklu moj pojechal w delegacje i starania wstrzymane do powrotu a nie sadze zeby sie udalo bo sexik byl w 12dc a owulka chyba w 16jka na moje

Kwiatuszku, żołnierzyki z pewnością do owulki wytrzymały. Tak jak magenta pisze, więc różne rzeczy dzieją się w naturze :p
Akurat może zafasolkowałaś :-)

reklama
ja tam kwiatuszku 3 mam kcuiki zeby zolniezyki wytrwaly i byla niespodzianka:-) ktoras z nas w tym lutym z fasolka musi byc;-)

no jaka to radosc znam to z wlasnego doswiadczenia jak mezus w delegacji siedzi

kurcze snieg u mnie zaczal padac:wściekła/y: a ja musze do sklepu isc co robicie dzis na obiad??? bo ja pomyslu nie mam na obiad dzis... chyba ryz z sosem meksykanskim zrobie

Ostatnia edycja:
Do góry