No jeśli jesteś kochana jasnowidzem to mi powiedz, czy będę mogła pić czy niemoje urodzinki będą za 8 dni także możemy opijać ale czy Ty nie będziesz już w ciąży?
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Maja ja z sierpnia jestem więc odrobinę starsza!
Mój właśnie wyszedł do pracy i ja też będę się już powoli zbierać. A po pracy.... GIN!! Ależ się stresuje!!
Mój właśnie wyszedł do pracy i ja też będę się już powoli zbierać. A po pracy.... GIN!! Ależ się stresuje!!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Właśnie zaobserwowałam sporą ilość płodnego śluzu u siebie, czyli może owulka jest i dzisiaj ją sobie obejrzę!!
W takim razie do usłyszenia wieczorem!
W takim razie do usłyszenia wieczorem!
magenta :)
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
Fifka 3mam kciuki za wizyte:-)
Ja ja wczoraj zasnelam jak suselek nawet nie wiem kiedy i dzis troszke sobie pospalam nie dawno wstalam haha:-) dawno tak dlugo nie spalam
Fifka 3mam kciuki za wizyte:-)
Ja ja wczoraj zasnelam jak suselek nawet nie wiem kiedy i dzis troszke sobie pospalam nie dawno wstalam haha:-) dawno tak dlugo nie spalam
ja tez wstalam kolo 10 hehe i wlaczylam tv akurat w dzien dobry tvn lecial program o wyprawce dla niemowlaka:-( kurcze jak ja juz marze o takim maluszku
hmm wlasnie sobie mysle co powiem u ginia jak teraz nic nie wyjdzie
hmm wlasnie sobie mysle co powiem u ginia jak teraz nic nie wyjdzie
Ostatnia edycja:
No to trafiłaś z tym programem.ja tez wstalam kolo 10 hehe i wlaczylam tv akurat w dzien dobry tvn lecial program o wyprawce dla niemowlaka:-( kurcze jak ja juz marze o takim maluszku
Ja się tak zastanawiam na ile prawdy jest w tym, że niektóre kobiety, częściej te po ciążach, wyczuwają ciążę u innych kobiet?
reklama
no ciekawe ile w tym prawdy jest hmmm??? chciala bym to wiedziec a u mnie chyba @ przyjdzie bo powoli cos mi na buzce wyskakuje dwia glupie prychole:-( wiec juz zasnanawiam sie czy otwierac wogole test cos czuje ze znowu bedzie ryk
tylko Pms-a brak jak narazie bo juz dawno powinnam byc rozdrazniona i placzliwa nerwowa a jak narazie nic wrecz odwronie moze to od wiesiolka????
tylko Pms-a brak jak narazie bo juz dawno powinnam byc rozdrazniona i placzliwa nerwowa a jak narazie nic wrecz odwronie moze to od wiesiolka????
Podziel się: