reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Maja ja z sierpnia jestem :-D więc odrobinę starsza!

Mój właśnie wyszedł do pracy i ja też będę się już powoli zbierać. A po pracy.... GIN!! Ależ się stresuje!!

Właśnie zaobserwowałam sporą ilość płodnego śluzu u siebie, czyli może owulka jest i dzisiaj ją sobie obejrzę!! :-D

W takim razie do usłyszenia wieczorem!

czesc dziewczynki
Fifka 3mam kciuki za wizyte:-)
Ja ja wczoraj zasnelam jak suselek nawet nie wiem kiedy:-D i dzis troszke sobie pospalam nie dawno wstalam haha:-) dawno tak dlugo nie spalam

ja tez wstalam kolo 10 hehe i wlaczylam tv akurat w dzien dobry tvn lecial program o wyprawce dla niemowlaka:-( kurcze jak ja juz marze o takim maluszku:zawstydzona/y:

hmm wlasnie sobie mysle co powiem u ginia jak teraz nic nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
ja tez wstalam kolo 10 hehe i wlaczylam tv akurat w dzien dobry tvn lecial program o wyprawce dla niemowlaka:-( kurcze jak ja juz marze o takim maluszku:zawstydzona/y:
No to trafiłaś z tym programem.

Ja się tak zastanawiam na ile prawdy jest w tym, że niektóre kobiety, częściej te po ciążach, wyczuwają ciążę u innych kobiet?

reklama
no ciekawe ile w tym prawdy jest hmmm??? chciala bym to wiedziec a u mnie chyba @ przyjdzie bo powoli cos mi na buzce wyskakuje dwia glupie prychole:-( wiec juz zasnanawiam sie czy otwierac wogole test:dry: cos czuje ze znowu bedzie ryk

tylko Pms-a brak jak narazie bo juz dawno powinnam byc rozdrazniona i placzliwa nerwowa a jak narazie nic wrecz odwronie moze to od wiesiolka????

Do góry