reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ciekawe ile w tym prawdy jest hmmm??? chciala bym to wiedziec a u mnie chyba @ przyjdzie bo powoli cos mi na buzce wyskakuje dwia glupie prychole:-( wiec juz zasnanawiam sie czy otwierac wogole test:dry: cos czuje ze znowu bedzie ryk
A mnie syfki też wyskakują, może nie w ogromnej ilości, ale jeden taki podskórniak mnie już wkurza. Poza tym objawów brak na @/fasolkę.
Magenta Ty mi nie płacz po teście jak negatywny będzie. Przygotujesz się dobrze do następnego cyklu. Będzie ok :)
A z testem wstrzymaj się jeszcze tydzień.

reklama
wstrzymam sie ale kurcze cos mi mowi ze sie uciesze a ja w to jakos nie wierze mezus sie smieje i mowi ze chodze jak w chmurkach az sie zastanawial czy czasem zbyt wesola nie jestem jak na @ i mi sie pytal kiedy teraz @ przychodzi po czym mu mowie ze 23 a on mowi o dzidzia bedzie on tez juz chyba na nia czeka:-( a tu wiecznie nic

Magenta a może dzidzie do nas przyszły? Kobito nie pesymizmuj mi się tuu!!! Nie dobrze robisz kochana!!!
Ja tam jestem dobrej myśly, luzik blusik, humorek dopisuje (czyt. odpie***la mi), więc jestem dobrze. Musi być dobrze!!
Jeszcze się załapiemy na październikowe mamusie!

w sumie masz racje. a ty jak fasolki nie bedzie dzialasz z jakimis wspomagaczami czy zywiol??

a mi sie pojawila jakas wiksza ilosc sluzu dzisiaj hmm cos tam ze mnie leci mleczny lepki hmm

Ostatnia edycja:
w sumie masz racje. a ty jak fasolki nie bedzie dzialasz z jakimis wspomagaczami czy zywiol??

a mi sie pojawila jakas wiksza ilosc sluzu dzisiaj hmm cos tam ze mnie leci mleczny lepki hmm
Na żywioł działam, zaszłam raz, zajdę i następnym razem. Jeśli fasolki nie będzie i tak mam ustawioną wizytę u endokrynolog i zobaczę co mi powie.
A jak tak śluz to bardzo dobrze :-), na fasolkę taki.

reklama
Witajcie!!!
ja też się zwlekłam z łóżka dopiero po 10, coś mnie brzuch dziś kłuje na dole ale to napewno nie zapowiada fasolci:-(
choć w każdym miesiącu doszukujemy się objawów ale może w końcu się uda nam wszystkim zostać mamusiami:-)
z tą @to u mnie różnie bywa przychodzi kiedy chce najczęściej po terminie kiedy sobie nadziei narobimy ale wg kalendarzyka powinna nadejść28lutego
oooo właśnie zapomniałam wziąć luteinki już po nią biegnę:rofl2:

Do góry