reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ale watpie wczoraj juz mi sie konczył bialy sluz ijuz mam ochote na słodkie mega jak zawsze przed @

na szczescie to pierwsza i oststnia delegacja
ja robie paluszki rybne z frytkami i surówka

Ostatnia edycja:
a ja za to mam ochote ciagle na krakersy i na hmm az dziwne na jakies slone rzeczy a zawsze tez mialam na slodkie przed @ ale no coz moze organizm chce cos innego teraz a u was jaka pogoda dzisiaj??

a u mnie pada snieg zimno jakies -8 i wiatr wieje jak szalony ja juz chce wiosne:wściekła/y: duzo slonka ciepelko jak fajnie by bylo nic trzeba sie ubrac i do sklepu przejsc uff dobrze ze blisko do niego szkoda tylko ze naszych przepysznych miesek szyneczki itp nie ma a najbardziej chodzi za mna danio waniliowe ktorego tu nie ma:-( te ich to jakies takie dziwne w smaku

a czy ktoras z was zauwazyla ze przed @ ma twarde podbrzusze?? bo ja teraz mam i kurcze zaparcia mnie mecza juz od tygodnia:-( biore jakies herbatki aktiwie jem bo akurat ona jest i przynajmniej to mi pomaga

Ostatnia edycja:
ja bole owulacyjne czuje przed owulka najczesciej czasem ale zadko czuje po. w tym cyklu czulam i przed i po. przed owulka najczesciej mam tak ze ciagnie mnie od jajnika az po noge cala pachwina a czasem zakuje i da mi niezle popalic

Ostatnia edycja:
O jezu, dziewczyny jak się źle czułam w sklepie! Tak mi do nosa wlazły wszystkie zapachy, wymiotować mi się strasznie chciało, trochę zaćmiło wzrok. W drodze powrotnej ledwo oddech mogłam złapać i czułam w ustach gorzki smak...bleeeh
Teraz czuje jakby mi z żołądka gula stanęła w gardle....

Cześć dziewczynki

Ja też jestem jeszcze młoda-mam 23 lata, w sumie rocznikiem 24, ale jestem z października więc sobie nie będę dodawać

I nie wydaje mi się żeby uciekanie z forum dało efekty w postaci fasolki, bo mnie tu nie było kilka miesięcy i tez się za bardzo nie nakręcałam i nic. Widać jeszcze nie ten czas albo coś ze mną nie tak, lub z M.

Co do nieletnich ciężarówek i gry w słoneczko to mi się wydaje, że te dziewczyny są zwyczajnie zagubione w dzisiejszym świecie, a rodzice ni mają dla nich czasu, mają niskie poczucie własnej wartości i w ten sposób chcą pokazać coś, zwrócić na siebie uwagę, ale niestety nie tędy droga

Magenta mi na zaparcia pomaga sok marchwiowy, najlepiej jak sama zrobie z surowej marchwii i kawa z mlekiem też

Lilly dlaczego mnie jeszcze nie ma na Twojej liście? następna @ 7 marca

Kwiatuszek ja bóle owu mam minimalne, najczęściej jednak przed, kłucie i też takie od jajnika do samej nogi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry