reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... A nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli! :-D:-D

Cześć dziewczynki... :-)

U mnie znów tempka idzie do góry i znów daje to nadzieję a i tak będzie z tego wielka dupa... :-( No ale cóż takie jest życie...

Ja już w pracy, ale mam tą świadomość, że za 8 godz. zaczynam weekend... :-D

Cześć dziewczynki... :-)

U mnie znów tempka idzie do góry i znów daje to nadzieję a i tak będzie z tego wielka dupa... :-( No ale cóż takie jest życie...

Ja już w pracy, ale mam tą świadomość, że za 8 godz. zaczynam weekend... :-D

Najważniejsze jest odpowiednie nastawienie ;-) Kciuki :-)

Heja dziewczynki
Piszę nie wiem po co bo jestem w dołku więc nic sensownego nie wymyślę.
@ zrobiła mi "miłą niespodziankę" bo zamiast przyjść jutro, jest już dzisiaj :/
Mija kolejny cykl bez efektów i dzisiaj prześladowała mnie myśl, że nigdy nie będzie mi dane zostać matką.
Tak wiem, sama niedawno pisałam, że trzeba mieć wiarę i siłę i walczyć...
Może jutro znów zacznę myśleć pozytywnie, dzisiaj kompletnie nie potrafię.

Jedyny pozytyw to taki, że wyniki męża wyszły dobrze, no ale jak widać cóż z tego.

Pyscek i Sun trzymam za Was kciuki tak mocno jak tylko się da ! Oby tym razem szczęście sprzyjało...

Kwiatuszku
może to tylko plamienie... z zupełnie innego powodu... eh nie chcę Cię nakręcać ale życzę Ci aby tak właśnie było.

Kalina ja przechodzę to samo jak dostanę @. Ciągle się denerwuje i tracę nadzieję. Nie raz już sobie wmawiałam że to tylko plamienie itd... No ale my kobietki musimy być silne i wierzyć że w końcu się uda. Razem będzie nam łatwiej ;-)

reklama
Heja dziewczynki
Piszę nie wiem po co bo jestem w dołku więc nic sensownego nie wymyślę.
@ zrobiła mi "miłą niespodziankę" bo zamiast przyjść jutro, jest już dzisiaj :/
Mija kolejny cykl bez efektów i dzisiaj prześladowała mnie myśl, że nigdy nie będzie mi dane zostać matką.
Tak wiem, sama niedawno pisałam, że trzeba mieć wiarę i siłę i walczyć...
Może jutro znów zacznę myśleć pozytywnie, dzisiaj kompletnie nie potrafię.

Jedyny pozytyw to taki, że wyniki męża wyszły dobrze, no ale jak widać cóż z tego.

Kochana wiem, że jest Ci ciężko (zresztą każdej z nas jest ciężko)... wiem, że nie zależnie od tego co tu teraz napiszę to i tak Ci to w niczym nie pomoże... Ale pamiętaj, że musisz wierzyć, ze kiedyś się uda... tego właśnie życzę... :tak: Tule mocno ;-)

U mnie dzisiaj strasznie wysoko skoczyła tempka i w sumie nie wiem co mam o tym myśleć... Jak zwykle daje mi to nadzieję a i tak będzie z tego wielka d..... No ale cóż takie jest życie

Ostatnia edycja:
Do góry