reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka nie prowadzę wykresu :zawstydzona/y:
Miq kochana jesteś, poprawiłaś mi humor tym zdjęciem- cudnie :-)
Pyscek cały czas trzymam mocno kciuki aby ta @ nie przyszła do Ciebie :-)

Hejka karla oczywiscie ze cie pamietamy jak tam sklep? Syfze szybkiego zafasolkowania

A jq tez caly czws podczytuje was nie umiem sie od was odkleic przyciągacie jak magnez :-)

Pyscek i jak tam z tym jajnikiem ? Trzymam by nie przypazla &&&&&&&&&&

Witam nowe sstaraczki foruk ruszylo jednwk bez mamusiek:) zycze kazdej szybkiego zafasolkowania &&&&&&&&&&&&&&&&&&2&&2&&&&&&&

A mowilam wam se ide do laryngologa bo cos fzesto mi sie uszy zatykaly i z tym moim nosem co mam jakqas alergie od ciazy co mowili po ciazy sie skonczy ale sie nie skonczylo jedynie co to w uchu byp maly zdechly robaczek w woskowinie wiem fuj fuj wiec jakwam sie ucho zatka leciec do lekarza a nie jak ja 3 miesiace szlam a sama spreyem odtykalam... co do nosa zaduzo nie mozemy zrobic bo karmie piersia i sterydy nie moge wziasc wiec przepisal ki preparat na czyszczenie zatok dzis odbieram z apteki kosztprawie 90 zł mam nadzieje ze pomoze...

Pyscek to może być dobry znak!! Bardzo ci kibicuję i zaciskam kciuki!!! :* Będziesz robiła sikacza??

Gretel
to w takim razie cię bardzo zachęcam! Przy nieregularnych cyklach jest to bardzo pomocne... Bo wyznaczasz sobie owu i później liczysz 12-14dni fazy lutealnej i wychodzi ci termin @. Ja mam często owu koło 25dc... gdzie kiedyś zawsze miałam cykle 28dniowe... wiec sama widzisz... potrafiłam dwa tygodnie na @ czekać stresować się... robić testy które oczywiście były negatywne i się zastanawiać co jest... a tak? Wiedziałam że @ spóźni się o te dwa tygodnie i spokojnie na nią czekałam bez głupich schiz... No i to też pomagało w wyznaczaniu dni na seksik. :tak:

Ja dzisiaj spędziłam fajnie dzień z mamusią :laugh2: no i zaczęłam mierzyć tempkę! Powiem wam ze podczas @ brakowało mi tego porannego rytuału... lubie prowadzić wykresy :-p

reklama
Fifko kochana, właśnie czytam- zajmie mi to trochę zanim przyswoję sobie. Dzięki wielkie :* Ściskam mocno. Będę o wszystkim informować :-) A jak nie zrozumiem czegoś to będę pytać ;-)

Do góry