O jaki młokos23 lata!!
reklama
A Ty kochana to ile liczysz wiosenek?to chyba nie jesteś najmłodsza chociaż młodsza sporo ode mnie ;p
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A młokos... :-(
Właśnie!! Julieet ile ty masz wiosen?
Właśnie!! Julieet ile ty masz wiosen?
A ciesz się jeszcze tą młodością! A co powiesz jak będziesz miała 40 lat?A młokos... :-(
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael to będę wtedy 80 letnią babcią! Serio... ja nie dogaduję się z moimi rówieśniczkami... a za to wręcz idealnie z osobami starszymi ode mnie! Nawet jak ktoś mnie poznaje to zawsze daje mi więcej niż mam! I to o wiele więcej! Ostatnio w pracy dali mi 27 ale nie dlatego, ze staro wyglądam, tylko tak się zachowuję. Kiedyś moja była szefowa u której pracowałam 2 lata po wydaniu mi jakiś dokumentów zrobiła oczy i stwierdziła ze myślała iż jestem gdzieś jej rówieśnicą (ona ma 29) i nie przypuszczała ze ja taka młodziutka! ;-)
A to przecież dobrze.to ja mam odwrotnie, prawie 30 na karku, a ja się zachowuję jakbym miała 18 lat
Ja mam tak samo jak Fifka, dobrze dogadujemy się ze starszymi rocznikami. Z mojego rocznika to tylko z facetami, z kobietami jakoś nie za bardzo znajduje kontakt. Ale jak widać tutaj mi się naprawdę fajnie z wami pisze :-)
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Widzisz julieet? I tak wyszło ze jesteśmy rówieśniczkami! Ja stara ty młoda
Dobra ja spadam spać! Trzymajcie za mnie kciukasy i do popisania jutro!!
Dobra ja spadam spać! Trzymajcie za mnie kciukasy i do popisania jutro!!
Podziel się: