reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek dziękuję za przywitanie :-)
Do mnie właśnie @ przyszła, ale byłam na to nastawiona także może następnym razem się uda, ale oby szybko i sprawnie :tak:

reklama
kobietki niestety spływam :(( praca woła .. buu ... nie ce mi się ... będę po 22 to zerknę co u Was :tak:
Buziole Zobacz załącznik 493088Zobacz załącznik 493088 c.gif

Kwiatuszku tak zrobię :)

Witam drogie panie, czy można dołączyć? :)

Staramy się z mężem o dziecko dopiero dwa cykle, narazie brak efektów :(
Biorę castangus i mam nadzieję, że w tym roku jeszcze się uda :)

@ na 27 sierpnia i mam andzieję, ze nie przyjdzie!!!!
pozdrawiam

Witam drogie panie, czy można dołączyć? :)

Staramy się z mężem o dziecko dopiero dwa cykle, narazie brak efektów :(
Biorę castangus i mam nadzieję, że w tym roku jeszcze się uda :)

@ na 27 sierpnia i mam andzieję, ze nie przyjdzie!!!!
pozdrawiam

Witam :) Większość z nas stara się o dzidziusia więc tutaj będzie Ci dobrze. Kciuki żeby @ nie przyszła ;-)No i żeby castagnus podziałał :-)

Heja dziewczynki, nie wiem ze któraś mnie jeszcze pamieta, jakiś czas temu tu byłam staralismy sie z meżem o dziecko,ale nie udawało sie wiec jakos zniknełam z forum, nadal chcemy dzidziusia i chcemy wznowic starania ale tak bez szału bedzie co ma byc. mogę znów do was dołączyc?

Serdecznie witam nowe staraczki :) Wierzę, że wam uda się szybciej niż mnie !

Kwiatuszku strasznie mi przykro... eh brakuje już słów i sił na to wszystko. Pamiętaj, że w końcu się uda ! Jak nie w jeden to w inny sposób ale się uda ! Trzeba tylko czasu i mnóstwo wiary... Ja w Ciebie wierzę !

Pyscek a może @ nie będzie przez kolejne 9 miesięcy ? Nie chcę zapeszać ale gorąco Ci tego życzę :tak:

Mój szanowny mąż w końcu wybrał się na badania. Jutro mają być wyniki i tak jakoś zaczynam się tym stresować :eek:

reklama
Hej Karla fajnie że jestes! :-D Wszystkie mamuśki przeszły na wątek "Wystarane po raz pierwszy" żeby tu zrobić miejsce dla nowych staraczek i żebyście nie musiały czytać o kupkach kolkach obiadkach itp...

Ja staram się teraz o drugiego bobaska więc z wami zostałam :tak:

Pyscek
i jak @piszon? Wciąż żadnych objawów?? Myślę ze infekcja nie ma tu nic do tego ale przemęczenie i stres i owszem mogą opóźnić @. Choć ja mocno zaciskam kciuki za jej brak przez 9 miesięcy!! :-D

Kalina
trzymam kciuki za wyniki! Oby tam nic poważnego nie wyszło i żebyś szybko ujrzała dwie kreseczki!! :*

Witaj Larina! Rozgość się! :-) Z nami szybko mija czas od @ do dwóch pięknych kreseczek!! :-D

Addison również witam cię bardzo gorąco! No i trzymam kciuki za następny cykl! Grunt to pozytywne myślenie! :*

Kwiatuszku
już Neciuszka pisała do wszystkich dziewczyn na PW w tej sprawie :tak: Na razie zbierają się chętne!
Jak tam się czujesz kochana?

Gretel za ciebie również trzymam kciuki! Mi też @ często się spóźnia... mam strasznie nieregularne cykle...

Sun a jak tam sprawy się mają u ciebie? Pomoc psychologa jest bardzo potrzebna wielu parom bo bardzo często niemożność zajścia w ciąże ma podłoże psychiczne.. a na to nie ma niestety "tabletki" :-(

Lusia trzymam kciuki zeby beta urosła!! Bo 4 z kawałeczkiem to jest poniżej normy jak na razie niestety... dopiero powyżej 5 jest ciąża.

Justyyna
według mnie owu była 12-13dc ale mogę się mylić... bo wtedy miałaś skok.

Oho ileż nowych twarzy! :-D

Do góry