reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam Was wszystkie kochane kobietki :)

Dziękuję bardzo za ciepło powitanie :)

Wczoraj robiłam betę i wyszła 4,20 ( 3 tydzień według laboratorium 5,80) i jutro lecę ją powtórzyć. Trzymajcie kciuki aby betka wzrosła i okazało się, że to dzidziuś :*

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :)

Trzymam kciuki mocno za betke :)) Zobacz załącznik 493038Zobacz załącznik 493038

O temat dla mnie, pierwsze starania :-)
Witam Was Dziewczyny :)
My dopiero rozpoczynamy starania, ale pomyślałam, że będzie raźniej jak dołączę do innych staraczek :-)

Witaj :)) w naszych skromnych staraczkowych progach :)) rozgość się i czuj się jak u siebie w domu ;] życzę Ci jak najszybszego zafasolkowania :)

Witajcie dziubaski :)) :**
u mnie dziwnie bo wczoraj miałam mieć @ a brak .. nawet nie mam za bardzo objawów na nią ... kurcze czy przez stan zapalny może przesunąć się @ ?? lub przez dźwiganie ciężkiego ??

Pyscek pamiętasz jak pisałam że czekam na @ ? Dostałam ją :wściekła/y: I wiesz, spóźniła mi się 2 tyg. A często Ci się zdarza że spóźnia Ci się @ ??

od jakiegoś czasu nie ... miałam kiedyś problemy ze nawet 2 mies nie miałam a na 3 przylazła, ale to było lata temu teraz juz mialam normalnie jedyne co to może 2-3 dni mi sie przesunąć :( ale zależy mi teraz na niej bo mam wizyte 30 i miałam byc już po :(

od jakiegoś czasu nie ... miałam kiedyś problemy ze nawet 2 mies nie miałam a na 3 przylazła, ale to było lata temu teraz juz mialam normalnie jedyne co to może 2-3 dni mi sie przesunąć :( ale zależy mi teraz na niej bo mam wizyte 30 i miałam byc już po :(

No to kochana nie pozostaje Ci nic innego jak czekać...Chyba że wizytę przesuniesz ??

nie chciałabym przesuwać, bo jedziemy z wynikami męża i zobaczymy co powie i co da ... eh muszę czekać chyba że pojade z @ a powiem że tylko w sprawie męża przyjechaliśmy ... i umówię się na inny termin :)

No i super ;-) Sprawa będzie załatwiona :-) Powodzenia
biggrin.gif

reklama
Do góry