reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a...no to wcale bym sie nie zdziwila, jak ty zaraz tu do nas zajrzysz z wiadomoscia, ze sie starasz:tak: czego ci zycze! ty przynajmniej nie masz problemow z interpretacja wykresu, ja mimo roku obserwacji, nadal nie mam o tym pojecia:-D

reklama
Magd.a...no to sie okresli, powoli...chyba dopiero pierwsza randka byla...no chyba, ze o czyms nie wiemy:confused:
teraz masz najpiekniejszy czas kochana, pierwsze randki o ile dobrze pamietam to bylo cos cudownego, pierwsze pocalunki, dotyk... losie...z mam ciary:-p zazdroszcze co tego!
Atan...no tak zonko...skoro zona jest to i meza musze miec!! skoro mam dziewczynke coreczke to teraz czas na chlopca !:-D wszystko sie zgadza:tak:

Pyscek...kiedy wyniki meza tak w ogole?bo sie nie zapytalam jak ona przezyl te badania?
Dziękuję, że pytasz :* Wyniki już od niedzieli znane :tak: wszystko jest jak najlepiej żołnierzyków więcej niż norma przysługuje :sorry2: hihi jedyne co nie jest dobrze to jakość ruchliwości ale wizyta 30.08 i mąż dostanie witaminki i będzie wszystko ok :-D

Pyscek...jak ja sie ciesze kochana!! bardzo :tak: ruchliwosc mozna poprawic chyba, wiec spoko...swoja droga mozesz mezowi podawac cynk, selen...ale moze lepiej zapytac lekarza i tak idziecie na wizyte, wiec nie bedzie problemu:tak:
Magd.a...ja czekam z niecierpliwoscia na twoje opowieci, bo wiesz, ze stare malzenstwa (nawet jak nimi jeszcze nie sa) to juz nic ciekawego nie czeka...wiec muszimy sie napawac radoscia innych!:-D
a my tu czekamy na ciebie:tak: tak jakby co pisze...

reklama
zoneczko mam pytanko czy bedziesz zagladac na wystarane?? i reszta staraczek? bo bedzie mi was brakowac ;-(

Do góry