Magd.a...no to wcale bym sie nie zdziwila, jak ty zaraz tu do nas zajrzysz z wiadomoscia, ze sie starasz czego ci zycze! ty przynajmniej nie masz problemow z interpretacja wykresu, ja mimo roku obserwacji, nadal nie mam o tym pojecia
reklama
Magd.a...no to sie okresli, powoli...chyba dopiero pierwsza randka byla...no chyba, ze o czyms nie wiemy
teraz masz najpiekniejszy czas kochana, pierwsze randki o ile dobrze pamietam to bylo cos cudownego, pierwsze pocalunki, dotyk... losie...z mam ciary zazdroszcze co tego!
Atan...no tak zonko...skoro zona jest to i meza musze miec!! skoro mam dziewczynke coreczke to teraz czas na chlopca ! wszystko sie zgadza
teraz masz najpiekniejszy czas kochana, pierwsze randki o ile dobrze pamietam to bylo cos cudownego, pierwsze pocalunki, dotyk... losie...z mam ciary zazdroszcze co tego!
Atan...no tak zonko...skoro zona jest to i meza musze miec!! skoro mam dziewczynke coreczke to teraz czas na chlopca ! wszystko sie zgadza
Pyscek
:)
Dziękuję, że pytasz :* Wyniki już od niedzieli znane wszystko jest jak najlepiej żołnierzyków więcej niż norma przysługuje hihi jedyne co nie jest dobrze to jakość ruchliwości ale wizyta 30.08 i mąż dostanie witaminki i będzie wszystko okPyscek...kiedy wyniki meza tak w ogole?bo sie nie zapytalam jak ona przezyl te badania?
Pyscek
a mówiłam że pachnie mi miłościąpierwsza pierwsza ;-) ale wynika na to.. ze kolejne będą :-)
Pyscek...jak ja sie ciesze kochana!! bardzo ruchliwosc mozna poprawic chyba, wiec spoko...swoja droga mozesz mezowi podawac cynk, selen...ale moze lepiej zapytac lekarza i tak idziecie na wizyte, wiec nie bedzie problemu
Magd.a...ja czekam z niecierpliwoscia na twoje opowieci, bo wiesz, ze stare malzenstwa (nawet jak nimi jeszcze nie sa) to juz nic ciekawego nie czeka...wiec muszimy sie napawac radoscia innych!
a my tu czekamy na ciebie tak jakby co pisze...
Magd.a...ja czekam z niecierpliwoscia na twoje opowieci, bo wiesz, ze stare malzenstwa (nawet jak nimi jeszcze nie sa) to juz nic ciekawego nie czeka...wiec muszimy sie napawac radoscia innych!
a my tu czekamy na ciebie tak jakby co pisze...
Pyscek
no dokładnie już poczekamy wizyta juz niedługo więc nie spieszy nam się a jak pobierze to działamy dalej ;-)
Madziu czy możesz spojrzeć na mój wykres
Madziu czy możesz spojrzeć na mój wykres
reklama
Podziel się: