reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To ja naprawdę jakaś straszna cnotka byłam tak czyta o was, że pierwszy pocałunek w wieku 13 - 15 lat, łooo matko!
Nawet mój pierwszy raz miałam w wieku 21 lat! Ale wiecie co za to mój luby przebija nawet mnie. On z racji jak był młody dziewczyn nie lubił i swój pierwszy raz miał w wieku 25 lat. Grzeczny aniołek :-)
A swój pierwszy pocałunek pamiętam do teraz. Facet miał chyba 22 lata, był informatykiem, pojechaliśmy na rowery do parku we Wro i tam siedliśmy na ławce i się zaczęło :zawstydzona/y:
Pierwszy @ dostałam jak siedziałam na angielskim w gimnazjum i byłam tak wielce z siebie zadowolona! Ale wieczorem już klęłam ten @ bo tak bolał mnie brzuch....

reklama
hehe Aelreda, przypomniałaś mi o zbieraniu kartek do segregatora, ja zbierałam jeszcze te małe, z notesów ;))))

Fifka, to czekamy na wieści, trzymam kciuki!

ja dostałam @ jak miałam 12 lat, ale później miałam przerwę i prawdziwy @ dostałam w wieku 14 lat i też chowałam gacie hehehe, wstydziłam się ;p

a Ty Fifka, to jakiś ewenement, cycki w 1 klasie???

Haha no właśnie karteczki do notesów i te pachnące, boszzz ale wspomnienia! Moja 12letnia siostrzenica, jak była w pierwszej klasie i drugiej też zbierała i z takim sentymentem patrzyłam.
Ja pamiętam jeszcze czasy tych kapsli Pokemon o Just 5!!!!

J a swój pierwszy raz przeżyłam mając prawie 18 lat z chłopakiem z którym byłam od półtora roku. więc też wydawało mi się że straszną cnotką byłam bo długo zajeło mi przełamanie się. Gdyby nie to,ze byliśmy ze sobą tak długo czekałabym jeszcze dłużej.

A pierwszy pocałunek straciłam przez jednego typka który był ode mnie 6 lat straszy :sorry: ah... te dawne czasy :-p

A no... ale te cycki to były tylko maleńkie guzki, urosły mi sporo później :-D a teraz mogę się poszczycić miseczką D!! Doooobrze rosły!

reklama
Do góry