reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta też tak myślę. My się stresujemy, myślimy o tym, chcemy i być moze właśnie przez to się blokujemy. Nie ważny jest wiek, ale właśnie te wyluzowanie. Ostatnio czytałam jakiś post dziewczyny która zaciążyła w którym pisała "POŻEGNAJCIE SIĘ Z FORUM TO ZACIĄŻYCIE! Ja jak tylko przestałam o tym myśleć, pisać i się nakręcać zaciążyłam zaraz w następnym cyklu"

I przyznam ze coś w tym jest. Nakręcamy sie tu i przez to blokujemy... ale ja nie potrafię was zostawić :-(

Eee tam, ja tam siedze tutaj bo lubię z wami pisać :D Jakbym mogła was zostawić, zatęskniłabym się na amenus.
Ale tak myśląc o tym cyklu, to ja naprawdę na luzie do niego podeszłam.... hmmm

reklama
julieet nie nakrecam sie bo wiem ze u mnie to i tak bedzie 1 krecha nawet sie nie ludze pewnie jeszcze nie moj czas:-( a co do mlodych matek no coz jesli podejmuja sie decyzji urodzic i wychowywac dziecko same i biora za to odpowiedzialnosc to ok ale zamiast szukac imprezek to chyba lepiej dla nich jak nad ksiazka posiedza i nie bawia sie w dorosle majac 13 lat i bawic sie jak to kiedys na jakims forum czytalam w petting i przez spodnie zachodza w ciaze no prosze was.. jak one nie maja pojecia jak mozna zajsc w ciaze to po co im sex w glowie. mam 17 letnia siostre i jakos ona nie mysli o penisach sexie i dzieciach uczy sie wychodzi na jakies tam imprezki ale traktuje to jak forme rozluzniena i odreagowania od obowiazkow domowych nauki a ma kolezanke o rok mlodsza z dzieckiem (ktora cytuje'' wiesz on mnie wczoraj ruc**l ja mu ciagnelam potem byl drugi i tez mu ciagnelam i potem kolejny ktory mnie zaliczyl) czy to normalne ze 15 latka tak mowi???

Ja odziwo ten cykl postawilam tez na luz i jakos przyjemniejsze to wszystko bylo jak na poczatku.. wiecej przyjemnosci rozrywki luzu smiechu nawet czasem glupich slowek kocham podczas pieszczotek ale jakos tak milusio bylo

Ostatnia edycja:
Ja po poronieniu, ani nie pisałam na forum, ani nie mierzyłam tempki... NIC! Działałam tylko na zasadzie 28 dni cyklu czyli koło 14 owu więc tak celowałam. Ale jak po tydzień dwa nie dostawałam @ szlag mnie trafiał... testy negatywne itp aż w końcu @. Zaczęłam wszystko kontrolować, żeby nie stresować się brakiem @. Też mi się wydaje że zawsze byłam na luzię i nic... dlatego twierdzę że ja po prostu nie mogę zajść, bo coś mi przeszkadza... coś nie działa tak jak trzeba...

Magenta...nie to nie jest normalne i broń boze ja nikogo nie bronie. Już wcześniej pisałam, ze to mnie przeraża... bo ja w wieku 13-14 lat nie wiedziałam nawet jak TO się robi :-D

Ostatnia edycja:
julieet nie nakrecam sie bo wiem ze u mnie to i tak bedzie 1 krecha nawet sie nie ludze pewnie jeszcze nie moj czas:-(
No dopiero co mnie opieprzała, że tak pesymistycznie podchodzę do tematu i że obie wylądujemy na porodowym!
Nie ładnie magenta nie ładnie!!!!!

Fifka, a ja myślę, że Ci się uda w przyszłym cyklu :-). I nie pytaj skąd wiem! Przeczucie!

Miło mi Ael! Kochana jesteś :-D ale ja się tu staram nie nakręcać XD

Aj! Dobra! Jutro będę troszkę mądrzejsza i będe wiedziała co mi jest i jak z tym walczyć! :tak:

no dokladnie my chyba wtedy ciemne bylysmy a dzieci teraz wiecej wiedza od nas:-) my w wieku 13 lat uczylysmy sie calowac z jezyczkiem a teraz to paranoja
jak mi sie chce juz aasku a musze czekac na mezusia az z pracy wroci bo zapomnial kluczy:wściekła/y: dobrze ze juz wraca i powinien nie bawem byc bo zasne z glowa w klawiaturze

AeIreda- nie nakrecam sie bo wiesz nie lubie wciaz sie rozczarowywac ale czuje ze obie wyladujemy na porodowie razem hehe i bedziemy sobie mmsami wysylac zdjecia z porodowki z naszymi maluszkami (jak nie teraz to pozniej):-D

Ostatnia edycja:
No a na którą Fifka masz wizytę? Bo potem szybko się nam musisz wyspowiadać!

no dokladnie my chyba wtedy ciemne bylysmy a dzieci teraz wiecej wiedza od nas:-) my w wieku 13 lat uczylysmy sie calowac z jezyczkiem a teraz to paranoja
jak mi sie chce juz aasku a musze czekac na mezusia az z pracy wroci bo zapomnial kluczy:wściekła/y: dobrze ze juz wraca i powinien nie bawem byc bo zasne z glowa w klawiaturze
W wieku 13 lat ja popierniczałam po wszystkich podwórkach w okolicy, wymieniałam się karteczkami do segregatora, bawiłyśmy się w Czarodziejkę z księżyca, latałam po szkolnym boisku na rolkach albo błagałam mamę o złotówkę na puszkę Cherry Coke! To były czasy! Ja jeszcze nawet @ nie miałam w wieku 13 lat i nie wiedziałam co to seks!
A z języczkiem to ja się pierwszy raz pocałowałam w wieku 18 lat :p

Ostatnia edycja:
haha a moj pierwszy pocalunek z jezyczkiem byl chyba w wieku 15-16 z moja ''wielka miloscia'' co prawda potem mi sie chlopak nie spodobal bo splunal na chodnik hahaha i juz mi sie odmienil:-D

Ja kochaniutkie uciekam mezus zaraz bedzie a ja w koncu bede mogla isc glowke do poduszki przytulic i poczekac az mezus sie wykapie i zrobi tulu lulu biedny zmeczony dzis bedzie;-) milych senkow wam zycze i owocnych staranek dla tych czekajacych na owulke

Ostatnia edycja:
Wizytę mam na 18 i jade od razu po pracy więc dam znać dopiero wieczorem. :-D

Ja całowałam się.... hm... chyba jakoś właśnie w wieku 13-14 lat (z języczkiem of kors) a okresu dostałam w wieku 8 lat!! :szok: przestraszyłam się wtedy bo nawet nie byłam uświadomiona co to... i chowałam zakrwawione majtki... ale później mama je znalazła i wytłumaczyła co i jak :-p

A najlepiej miałam z cyckami bo zaczęły mi rosnąć w pierwszej klasie i rodzice zawieźli mnie do chirurga myśląc że coś mi się stało bo jakieś guzki mam... lekarz mnie pomacał i niemal umarł ze śmiechu :-D stwierdził tylko ze "Wasza córka staje się kobietą"! Ja bardzo szybko dojrzewałam, nie wiem czemu...

Ostatnia edycja:
reklama
haha Fifka ja mialam podobnie ale ja dostalam jak mialam 11 lat:p i to w dzien wigili i tez chowalam majtki po czym mama i siostra mi mowily co i jak a tata kupil mi kwiatka i pogratulowal ze stalam sie juz kobieta:-D

Do góry