No coś się dzieje, to więc trza by któraś zafasolkowała i słała fluidy, a zaciążone też się niech nie ociągają i ślą fluidki nam starającym!Kurczę... a co się u nas z tymi owulkami dzieje? Mnie i Lilly najprawdopodobniej sie późni... Dotka w ogóle nie ma... hmm... źle się ten miesiąc zapowiada....
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
oj dziewczynki zmieniamy podejscie na bardzo dobre nie miejmy glupich mysli bo to nam nie pomoze. Ja na przyszly cykl jak w tym nic nie wyjdzie kupie testy ale nie wiem jakie bo w szwecji sie na nich nie znam
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Testy owu to bardzo fajna sprawa, są bardziej czytelne niż temperatura i prostsze w stosowaniu (dla mnie łatwiej wrócić z pracy i nasiusiać na papierek niż budzić się zawsze o tej samej porze i nie zasypiać z termometrem) Tyle że najlepiej zmonitorować owulkę przy pozytywnym teście u gina by mieć pewność że na pewno dobrze pokazuję. Mając taką pewność można działać, bo jak widać u Dotki testy też nie są nieomylne...
lillydelux
No u mnie cykle zawsze jak w zegarku, 27 dni... żadnych plamień przed... także myślałam, że jest wszystko ok...
a objawów na owulke nie mam żadnych...no może troszkę płodnego śluzu... a jeszcze temperatura mi dzisiaj spadła z 36,4 do 36,2... czyli kiszka ogólnie.
A z tymi testami to na pewno fajna sprawa, dużo ułatwiają, ja się na nie napaliłam licząc, że będą dwie grube krechy, ale trudno, teraz tylko czekam na tego ginekologa w marcu...
a objawów na owulke nie mam żadnych...no może troszkę płodnego śluzu... a jeszcze temperatura mi dzisiaj spadła z 36,4 do 36,2... czyli kiszka ogólnie.
A z tymi testami to na pewno fajna sprawa, dużo ułatwiają, ja się na nie napaliłam licząc, że będą dwie grube krechy, ale trudno, teraz tylko czekam na tego ginekologa w marcu...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lilly a którego masz wizytę?
Jeśli zawsze było wszystko w porządku to być może to taki jednorazowy "wyskok" w końcu organizm to nie maszyna. Rób testy dalej no i zobaczysz kiedy dostaniesz @. Jeśli dostaniesz w terminie a owu nie będzie na testach to wypadałoby się przebadać, bo być może masz tak od jakiegoś czasu (stąd problem z zafasolkowaniem) ale jest też szansa ze się owu po prostu spóźni i wydłuży się tylko ten cykl.
Jeśli zawsze było wszystko w porządku to być może to taki jednorazowy "wyskok" w końcu organizm to nie maszyna. Rób testy dalej no i zobaczysz kiedy dostaniesz @. Jeśli dostaniesz w terminie a owu nie będzie na testach to wypadałoby się przebadać, bo być może masz tak od jakiegoś czasu (stąd problem z zafasolkowaniem) ale jest też szansa ze się owu po prostu spóźni i wydłuży się tylko ten cykl.
lillydelux
wizytę mam 10 marca, i koniecznie po tej wizycie muszę porobić jakieś badania, liczę, że mnie lekarz w tej kwestii pokieruje...
wydaje mi się, że @ się nie przesunie, raz tylko mi się zdarzyło, że przesunęła się 2 dni, ale zawsze było jak w zegarku... takie to wszystko skomplikowane....
A ty Fifka zdenerwowana przed jutrzejszą wizytą? na którą masz?
wydaje mi się, że @ się nie przesunie, raz tylko mi się zdarzyło, że przesunęła się 2 dni, ale zawsze było jak w zegarku... takie to wszystko skomplikowane....
A ty Fifka zdenerwowana przed jutrzejszą wizytą? na którą masz?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Na 18, jadę od razu po pracy. Oj! Bardzo zdenerwowana... Ja wiem, ze coś jest nie tak... ale mam nadzieję ze to nic poważnego co da się łatwo naprawić i szybko zafasolkuję...
Ael ja też BARDZO bym już chciała... a dzisiaj jeszcze przyszła koleżanka do pracy która tydzień temu urodziła syna, opowiadała o porodzie i pierwszych dnia zycia synka. Normalnie aż doła dostałam... Na dodatek pracując w przedszkolu, cały czas widzę sceny typu: "Mama!!!" i dziecko wtula się w mamusię... a mi serce pęka...
Ael ja też BARDZO bym już chciała... a dzisiaj jeszcze przyszła koleżanka do pracy która tydzień temu urodziła syna, opowiadała o porodzie i pierwszych dnia zycia synka. Normalnie aż doła dostałam... Na dodatek pracując w przedszkolu, cały czas widzę sceny typu: "Mama!!!" i dziecko wtula się w mamusię... a mi serce pęka...
Ostatnia edycja:
lillydelux
A prywatnie czy państwowo? i to już sprawdzony przez Ciebie gin?
Ael... my wszystkie byśmy bardzo chciały...
Ael... my wszystkie byśmy bardzo chciały...
reklama
Podziel się: