reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam:-)
Jejuu dziewczyny jakie z Was wszystkich są lachony:-)ogladałam Wasze profile na fb podane na kameralnych, no po prostu pieknosci tego forum:-)
Fifka wspolczuje Ci... a ja myslalam ze im dziecko strasze tym latwiej i wiecej czasu dla siebie
Mila macierzynski trwa teraz 20 tygodni +4 tygodnie dodatkowego urlopu macierzynskiego jesli kobieta taki zechce-można ale nie trzeba go wykorzystac no i dostaje się 100% wynagrodzenia, wychowawczy jest bezplatny niestety
Sun strasznie Ci zazdroszcze tego wyjazdu :-)mam nadzieje, ze dobrze wypoczniesz
A my dzisiaj z małym jedziemy do mojej mamy na 2 tygodnie, zawsze to w mniejszym miescie lepsze powietrze niz w warszawie, takze bardzo sie ciesze z jego powodu :)

reklama
milia: link dla ciebie, naprawde bardzo prostę mi to zjamuje teraz dosłownie ze 3 minuty , ja ie związuje gumkami bo mnie te recepturki denerwują tylko zawijam koniec włsoów i jakos na gapę upinam
Spring Braided Flower Hair Tutorial - YouTube

fifka: oj współczuje ci musisz być wykończona, ale fajnie na plecach Konradek wygląda, chicaz jak ja widziałm instruktarz wiazania na plecach to nie mam odwagi tak zrobić

ael
: no nie obudziłam jej bo szkoda mi było na szczęscie pupka sie nie odparzyła

fasolka
: no to spoczko ze u was oki ,oby tak dalej

a ja juz z 1,5 litra kefiru wychlałam i dalej trzymam się dzielnie, a powiem ze wyciągnęłam jakieś 2 godziny temu czekoladki, które leżą przede mną i slicznie pachną, i nie tknęłam ani jednej ,kuszą ale ie dam sie :-D

fasolka: kefir na oczyszczanie organizmu, i na odchudzanie, pisałam gdzies wyzej ze znajomej znajomu 80 kg schudl potakich kuracjach, i ja cwicze siłę woli :-D

Uwaga uwaga :-D po ogromne walce mój Mały dzisiaj zrobił kupę a raczej mega wielkie kupsko :szok: już zmieniłam mu mleczko na hipp więc mam nadzieję, że będzie lepiej :-) no i jutro znowu cycujemy :-):-) oby tym razem pomyślnie!

Nala ja Cię mam na fb? :rofl2: miłego wypadu do mamy :-)

Fasola super że kontrolę wielkiej Łu przechodzą pomyślnie! Oby tak dalej :-)

Lamiav szalejesz.. laska jak talala więc Ty nie przesadzaj z tym odchudzaniem!

a mój mały wykąpany, nakarmiony i śpi.. mężul do 22 w pracy więc mam czas dla siebie - żyć nie umierać :-D

reklama
natkusia: no to gratulujemy wielkie kupy:-D niech już muładnie idzie bez wysiłku

ewika: dobre :laugh2:

u mnie mała zjadłą 90 ml, teraz zasypia, pospi ile da radę o 20 kąpiel i czekamy aż zgłodnieje i spac juz na noc pójdzie

Byli teście i przyniesli oscypka, bo wrócili z zakopanego musiałm kawałek zjeść buuuuu, i moi rodzice byli i przywieźli ogórki ja cie kręce bede sniła o ogórasach mam juz tyle narobionych :sorry:

milia: będe maiła do ciebie romans psychologiczny ;-) i napisze ci na pw tylko musze znaleźć w domu pisemko o które chce cie zapytac ,nie wiem gdzie schowałam

Ostatnia edycja:
Do góry