reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia...romans psychologiczny zalatwiony! mam nadzieje, ze pomoglam:tak:
a te wlosy to dla mnie czarna magia, chociaz jutro poprobuje, bo pewnie przez @ przesiedze w domu caly dzien :tak: wstawie ewentualnie potem zdjecie jak mi sie uda!

Ael...hahaha...moze juz sie odzywaja potrzeby seksualne:sorry:?

reklama
wszystko ladnie pieknie na szczepieniu 5920 g na ich wadze na mojej 6100g a jak zasnela to juz 2 razy z placzem sie obudzila,,,,
sun taka godzina

Atan to mała drobniutka jest :tak: Mój w 5 miesięcy ważył prawie 7kg! My na szczepienie za tydzień jedziemy.... aż się boje...

Sun mój śpi już od 19 :-D tak jest nauczony wcześnie zasypiać! O 18 jest kąpany!

Ja zaraz też zmykam się z mężem poprzytulać! :-)

Witaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, wiem wszyscy za mną tęsknili ogromnie więc jestem już!!!! :-D

Tak napraawdę dopiero od dzisiaj odpoczywam ;-D wróciliśmy wczoraj ale wczoraj jeszcze pranie i rozpakowywanie więc trochę zamieszania było!
Poza tym tydzień urlopu spedziłam na opiekowaniu się Bartkiem! To jasne! Ale w domu mam przynajmniej leżaczek, w którym Bartuś pięknie zajmuje się sobą a tam cał dzeiń na rękach!! :szok: Mąż z kuzynem pomagali dziadkowi remontować dach a ja z żoną tego kuzyna z dzieciakami, szykowanie śniadań i kolacji no i oczywiście gotowanie obiadów, potem sprzątanie, zmywanie więc gorzej niż w domu! :-p

Nadrabiać niestety nie nadrabiałam bo nie jestem w stanie... chyba mnie rozumiecie... ?:zawstydzona/y: co prawda w między czasie trwania mojego cudnego urlopu podczytywałam Was na telefonie ale nic nie pamiętam...v :zawstydzona/y: a więc czy są jakieś ważne informacje z ostatniego tygodnia??

U mnie z nowości tylko tyle, że Bartuś zaczyna raczkować i wyszła nam kolejna górna dwójka.

reklama
Do góry