reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry!!

Hehe ewika ja też kiedyś kupiłam kotną chemiczkę. Urodziła mi 6 małych po 2 dniach w domu... ale ja to miło wspominam a każdy mały chomiczek znalazł dom :-D

A ja zaraz idę się po urzędach ciągać....:wściekła/y:

Hej dziewczyny! JA mam od dzis urlopik do konca tygodnia, wiec dopiero wstalam. Walentynki bardzo udane, dostalam sliczny bukiecik kwiatow i butelke szampana, nie martwcie sie byl to Piccolo :D Pozniej zjedlismy kolacje przy swiecach i basta. Nawet przytulanie bylo hihi.

Dotka okropnie mi przykro... Jak to nie pekl? To strasznie demotywuje i zalamuje, ale moze to jednorazowe, daja Ci cos na pekniecie i bedziecie sie starac, a teraz cos dostalas czy masz czekac az peknie?

Aerleda, dobrze ze chomik nie cierpi i jest juz nowy przyjaciel.

Cześć DZiewczyny, chcecie całodzienną wejściówkę za 9zł dla dzieci do 12 lat? Do RURA PARKU w Chorzowie? znajduje sie koło Wesołego miasteczka :) Super sprawa wyślijcie e-mail to prześlę ofetrę. Pozdrawiam

Hehe, poki co nie ma co relacjonowac, pospolita nuda :-D Ale ciesze sie ze nie ma wymiotow itp, czasem mnie zemdli ale zaraz przejdzie.
Jedynie zaparcia mam. Nigdy nie mialam takiego problemu i wkurza mnie on.
Musze tez skads skombinowac jakies kartony do przeprowadzki a nie wiem skad, moze mi daja z jakiegos sklepu. I wogole to lenia mam!
Musze isc pranie powiesic a z lozka ciezko mnie zgonic, konkretnie z kanapy.

reklama
Hmmm moj plan jest taki 28.02 mam wizyte moze juz mi lekarz wypisze L4 albo dopiero na nastepnej, w kazdym razie mam zamiar powiedziec w pracy ze jestem w ciazy i musze isc na L4, oni wiedza ze ja od zawsze mam te problemy z kregoslupem wiec nie moga miec ale.
Ale moje stanowisko ktore dzierze nie jest od tak latwo opuscic, bo kto mnie zastapi, wiec zeby byc dobra pracownica to powiem ze za jakies 2 tygodnie czyli od polowy marca mnie nie bedzie i niech kogos szukaja komu przekaze prace. Takze planuje gdzies od polowy marca odpoczywac. Choc powiem wam ze nudzi mi sie w domu, no ale w pracy czasem nudze sie duzo bardziej, a tak to moge posprzatac, odpoczac, spotkac sie z kims.. No i miec ostatni dlugi urlop bo pozniej to juz dzieci dzieci dzieci :D

Do góry