reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

BC to dosc szybko chcesz pojsc na zwolnienie, ale dobrze:) jak mówisz ze masz problem z kregosłupem to lepiej zebys dbała o siebie. Bedziesz miała czas zeby skupic sie na sobie no i na rosnacym maluszku...:)
Poza tym to jakies puchy...taki martwy czas zadna nie testuje nie ma emocji...:/

Ja to w ogole sobie nie wyobrażam jak to bedzie jak juz my sie zaczniemy starac przy tych moich prwie 40dniowych cyklach to bedzie jakas masakra tyle czekac...;)

reklama
Poza tym to jakies puchy...taki martwy czas zadna nie testuje nie ma emocji...:/
Masz rację, tak jakoś smutno i pusto bez nowych fasolek :(
Ale możemy znów zacząć obstawiać następne staraczki i ich dwie krechy :-). Ja stawiam na Dotkę i Lilly (przydała się informacja z sygnaturki Lilly :D) jako następne zafasolkowane.

Ael ja zostaje przy swoich pierwszych przeczuciach czyli lillydelux, magenta, fifka...zdania na razie nie zmieniam;) a czym wiecej zafasolkowanych bedzie tym lepiej:):)oby jak najwięcej i jak najszybciej:) W sumie powinnam obstawić wszystkie które w tym miesiacu sie starały i starają:);) tak by było njlepiej:)

A ja mialam dzis tyle zrobic i nic, len ze mnie, zjadlam dwa mufinki teraz gotuje zupke ogorkowa, zaraz poodkurzam przed przyjsciem mego mezczyzny. Ogolnie len na sto dwa.
Co do zafasolkowanych, to trzymam kciuki za kazda!

Witam dziewczyny:)
Fajnie, że stawiacie na moją fasolkę :-) ja jakoś nie jestem aż tak jej pewna, tym bardziej, że musiałam odwołać wizytę u gina dzisiaj z powodu tej wstrętnej anginy ;/ mam tak spuchnięte gardło, że prawie mówić nie mogę... bleh...także moja wizyta u gina będzie pewnie przełożona na następny cykl, a w tym cyklu pewnie nici ze staranek bo jak z takim spuchniętym gardłem i gorączką... :(
Ja też trzymam za wszystkie kciuki!!! :-) nawet za te niestarające się jeszcze, a co!!! wpadki też są fajne :-)

reklama
Do góry