Paluszek_
Fanka BB :)
maaadziarka od dawna mam plamienia miałam nawet jak brałam tabsy teraz już od ponad pół roku nie biore i kazdy miesiac taki sam...ale masz racje nie ma sie co spinac na razie ma byc spontnicznie i przyjemnie mamy zamiar cieszyc sie soba i dobrze sie bawić, wiem ze jak sie nakrece to i moj M bedzie zestresowany i wtedy to nam na pewno nie bedzie wychodzić...tylko troche sie przestraszyłam bo nigdy nie myslałam ze plamienia przed @ moga byc powodem niedoboru czegokolwiek...
A kot tak kaskader jakich mało w ogole z niego agent, bo to pierwszy kot jakiego znam który lubi wode i wymysla sobie rózny zabawy tak zeby tylko sie zmoczyć kiedys jak bede miala chwile wrzuce jego zdjecia
BC fajnie ze w miare łagodnie wszystko przechodzisz...a czas leci pamietam jak gratulowałam skonczonych 4 tygodni
A kot tak kaskader jakich mało w ogole z niego agent, bo to pierwszy kot jakiego znam który lubi wode i wymysla sobie rózny zabawy tak zeby tylko sie zmoczyć kiedys jak bede miala chwile wrzuce jego zdjecia
BC fajnie ze w miare łagodnie wszystko przechodzisz...a czas leci pamietam jak gratulowałam skonczonych 4 tygodni
Ostatnia edycja: