no jakoś was nadrobiła ufff
slyp: ty burżujko ,jachtu w chałupie cisię zachciało
?! nmo ale niech i tak będzie w końu moja Adrianka coś w spadku dostanie hehe.
Cieszę sie że Filipek z żony zadowolony, ale ale żonka też by chciałm przyszłego męża sobie obejrzeć bo dawno go nie widziała może być cosik w negliżu
Mój chłop urlop zużyła na poród i cały miesiąc po porodzie, także teraz nie moze mieć wolnego
necia: no to masz strażnika w roli teściowej, może śpiworem mała przykrywaj to nie będzie miała żalu ;-), moja mi ostatnio też wykład dała jak powiedziałam że mała śpi w samym pampersie i niczym jej nie przykrywam - w mieszkaniu 29 stopni, okno zamknięte wiec co ma ja przeiwć, cała spocona spi i jeszcze mam ją nakrywac ?! -Te teściowe to paranoje mają
miq: śliczny wózeczek nich służy i dobrze sie wozi
dziurka: zainspirowałas mnie ogóraami i w czwartek ja sie zabieram za kiszenie , ja tez fotkę Bartka chcę zobaczyć
fifka: a to nie nasz parafia ten kościół, tylko taki wojskowy nam sie udało znaleźć żeby bez problemu ochrzcili, bo przeciez mamy tylko cywilny slub
pyscek: no dziurka zjadła sernik to chociaż ty się podziel
Mi też raz mąż włosy malował doszedł do połowy i stwierdził że juz mu sie nie chce i w ogole to te nowoczesne farby sa do niczego, wiec resztę musialam dokończyc sama, za to świetnie mi podcina grzywkę :-)
lyli: ciesze sie zeJulia ma sie juz lepiej, a jakie psiaki macie u rodzicow -jakiej rasy ?
magdalena "gratuluje ząbków u Bartusia- tzn. że już wyszły pochwla sie fota z uśmiechniętymi ząbkami
A no my tez wesela nie miałyśmy zonao moja trzeba to nadrobić, bo chcę wystąpić w jakiejś pięknej kiecce ;-)
iwasek,lyli: gratuluje zqwarcie związku żyjcie długo, zgodnie i szczęśliwie :-)
sil: Jaka Dominika długa, laska mała rośnie, :-)
dziurka: fajna rada do grzybów bo tego nie wiedziałm
fifka: baw sie dobrze nad woda i wypoczniej również za mnie bo ja ostatnio nie mogę
No a u mnie okres w pełnym rozkwicie, leje sie ze mnie jak nie wiem, a prze ciążą miałam tylko bolesne a skąpe a teraz ful ból i powódź , oby szybko sie skonczyła.
u nas ciąg dalszy telenoweli pod tytułam, matka młodego jest psychicznie chora, wiedziała ze mamy chrzciny i specjalnie powiedział ze zabiera młodego do \nad wode na weekend, wiec mąz pojechał po niego i po kryjomu kazał mu wyjść, po czym zadzwonił i powiedzał ze zabira młodego, zresztą Seba i tak chciał iść do nas, wiec ta wariatka wydzwaniała ciągle, pisala obraźliwe smsy, ale to nic, najgorsze ze do Seby pisała ze zgosiła go na policje i zabiorą go do domu dziecka albo do ośrodka wychowawczego. Normalnie idiotka, a młodycalyczas sie bał i płakał ze go zamkną w takim ośrodku, tłumaczyliśmy mu że nic takiego sie nie stanie, ale on już swoje przezył.
Te nasze sądy jak trzeba to działają jak mrówki w smole, i nic nie można zrobić.
Mam pytanie do was, bo moja mała ma cały czas wilgotne stopy i dłonie, czy to normalne, co jej wytre to znowu more,czy tak az sie poci ?>!
zaraz dodam do albumu fotki małej w kreacji z chrzcin