reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszku podziel się ogóraskami :) ale fajnie to weź tam się wyprzytulaj wygłaskaj, "zapatrz" ;) taki dodatkowy wspomagacz :-D

miq ja w ciąży miałam może jedno zdjęcie "w całości"

kurcze ja jutro chyba pojadę z małżem na obronę i skoczę do 5 10 15 o ile będę miała z kim małgosię zostawić są przeceny a ja dziś patrzę a ja nie mam dla Małgoni spodenek krótkich w roz 62 a 56 już ją w brzuszek ciśnie, patrzyłam na stronie to powinny w sklepie być i śliczne bluzeczki są po 10 zł :-)

reklama
Neciuszka ja całkiem dobrze wyglądam w ciąży to chciałabym jakieś na pamiątkę;-)
ja to nie mam pojęcia jak kupować te dalsze rozmiary, teraz pewnie będą fajne promocje to kupiłabym coś małej na przyszłą wiosnę bo tak ciężko przejść obojętnie a ja nawet nie mam nic na zimę, qurcze jakiś śpiworek trzeba kupić oj

ale nam Małgosia rośnie;-)

miq no przecen sporo jest a będą większe, kolega z h&m mi powiedział wczoraj że chyba od przyszłego tygodnia (dziś ma sprawdzić) będą na dziecięcych 3 rzeczy w cenie 1, a i potem ma być wyprzedaż wyprzedaży.

Małgosia rośnie jak na drożdżach właśnie przespała porę jedzenia ;)

kwiatuszek :* dam znać jak tylko dojdzie

Żona to kiedy wesele robimy? A goście niech o prezentach nie zapomna:-p
Sil a co,Twój nie mógłby być,tzn taki sam? :-)
Kwiatuszku uuu to się impreza szykuje,super:-D
Miq to ciężarnej zabierać nie będę bo mnie jeszcze myszy zjedzą albo co:-p
A tak swoją drogą,jeśli gotujesz grzybki pierwszy raz to może nie wiesz...albo wiesz,że najlepsza do zup czy sosów z grzybami jest śmietanka 30 %,świetnie wyciąga ich smak:tak:

reklama
Nie bój się nie zjadłyby Cię;-) moja mama tak robiła dawała 30,ale niestety po ręką miałam 18 ale jak na pierwszy raz sosik wyszedł super

Do góry