reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to super!!! jej!!! ja też się tak cieszę :tak::-) mąż mój już został poinformowany i jest za :tak: hihi :rofl2::rofl2::rofl2: to już niedługo :-) a przypomnij mi Fifciu jeszcze raz, w jakim Ty mieście mieszkasz? to już sobie popatrzę na mapę :happy:

reklama
ooo właśnie wpisałam w mapy google :tak: nie kłamałaś z tym 160 km;-):-p dokładnie 162 :-) ale tak patrze na tą mapę, i nie mam Ci ja bladego pojęcia grze możemy się spotkać :-p ale chyba najlepiej nad jeziorkiem jakimś co? :-)

Tak oglądam i oglądam tą mapę, i jak na razie wychodzi mi Ełk :happy:

Ostatnia edycja:
Hm... Augustów to piękne miasteczko nad wodą... bardzo dobrze je znam i mam kilka fajnych miejsc w zanadrzu :-) Nie specjalnie po drodze, ale warte zwiedzenia jak sie jest tu w okolicy... Można też w Ełku się spotkać :tak: Też całkiem ładna miejscowość turystyczna :-)

No właśnie oglądałam sobie zdjęcia obu miast i oba wyglądają całkiem interesująco :tak: Tylko ten Augustów rzeczywiście nie po drodze ;-) ale tak czy inaczej, spotkać się musimy :-):tak: a co do miejsca to się jeszcze konkretniej zgadamy :tak: obgadaj z mężem i daj znać :)
hihi, ale faaaaajnie!!! :rofl2:

Mąż już obgadany i się zgadza :tak: ale chyba zostaniemy przy Ełku :-) Po co nadkładać dla was drogi jak po drodze tyle pięknych miejsc!

AAAAA NIE ZASNĘ!!!

\Hejo!
Jesooo ledwo zyję! Masakryczny upał mieliśmy. Siedziałam od 15 do 19 na dworku z małym,biedny spać nie chciał bo za ciepło,w samej pieluszce i spodenkach krótkich leżał a i tak był mokrusieńki!

Lilly mój też się przebudzał w nocy a od 6 do 8 marudził cały czas. Juz mnie trafiało.. ;) Myślę że to upał a może ząbek sie szykuje:D Maluszkom też ciezko spać w taką pogodę.

Teraz mogę pokazać foty (nie chciałam zapeszyć) :-D Nowego nie mam później pokażę. Sprzedaliśmy ten:) DSC01217.jpg

Żadna się nie wybiera do stolicy?;)

Iwasku my teraz tez mamy 3 drzwiowy i właśnie zmieniamy na 5... :tak: Do warszawy zobaczymy czy nie przyjadę też :-) Jeszcze do niedawna mój m pracował na trasie Białystok Warszawa i cały czas w warszawie bywał :-D

Dobra idę spać! Koniec tego dobrego! Dobranoc :*

Fifciu ten był 5 drzwiowy ale sedan a kupiliśmy kombi zeby sie nam fura Igusia mieściła;)

Spokojnej nocki

reklama
Fifka, super z tym Ełkiem :-) mi pasuje :tak: byle by się spotkać:-D hihi, to tylko jeszcze dzień ustalić zostaje :-) ja też nie zasnę :-p

IWASKU a czy Ty czasem przypadkiem też się jakoś niebawem na mazury nie wybierasz? może się spikniemy we 3? :-)
uuuuuu, jaka piękna bryka!!! :tak: no to teraz Igorek może się wozić po dzielni :-) wszystkie kobitki jego :-)

Do góry