reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia ha!! w bikini :-D caly czas w krótkich spodenkach i bluzeczce na ramiączkach byłam :-D muszę sobie kupić strój jednoczęściowy ale teraz to i tak mam okres więc nie było jak się rozbierać!

Sil ja bym skakała z radości na Twoim miejscu :-)

reklama
sil czuję się podniecona razem z tobą :cool2:

magdalena łeeee to ja myślałam że jakieś roznegliżowane foto wyproszę :-p

miq jak tam się czujecie dzisiaj w te upały?

no ja już poprasowałam jutro mycie okien i gruntowne porządki czas zacząć

Witajcie Dziewczyny!!

Dawno mnie nie było,gratulacje dla świeżo upieczonej mamy!!:-)
U nas wszystko w porządku ostatnio miałam usg genetyczne z dzidzia zdrowa to najważniejsze! Dowiedzieliśmy się że będzie to chłopczyk :D więc bedzie to Kajetan :)) ciesze sie strasznie! Jedyne co mnie martwi to mój maly brzuszek..

A jak tam wasze dzieciaczki?? pewnie rosna jak na drożdżach :)

Claudusia jeżeli na usg wszysyko ok to się nie martw
Ja też mam nieduży brzuch,widocznie tak jesteś zbudowana anatomicznie,że maleństwo ma tam wystarczająco dużo miejsca,żeby się rozwijać

Lily a boli od wszystkiego po trochu.... od zimnego piwa, od śpiewania.... :laugh2:

No Konrad śpi całe szczęście w huśtawce w ciągu dnia... choć czasem najpierw musi wyciszyć się na rączkach zanim go odłożę...

Mały wycałowany! :-)

Sleepy o matko.... fakt, to jesteś niecałe dwa miesiące po CC.... może faktycznie tobie za wcześnie na ćwiczenia.

Ja wczoraj na gillu sobie pozwoliłam na piwo, chipsy, tort........... no i sałatkę z MAJONEZEM.... A dupa rośnie.....

Pyscek cieszę się ze humorek ci się poprawił! Ja cały czas zaciskam kciuki za ciebie!!

Necia no bezboleśnie nie jest.... mały maruda straszna ale a szczęście mam na niego sposób! - DZIADKOWIE! - Jak mam dość to biorę małego pod pachę i idę do teściów... tam oni już tam tak odworócą jgo uwagę ze jest spokojny a i ja mam chwilę na oddech i odpoczynek dla rąk... :sorry:

Nicola nie kombinuj... ta 12.30 jest jak najbardziej w porządku na robienie testów. Ważne jest tylko żebyś nie piła z 2 godziny przed wykonaniem testu. :tak: i jak robiłaś wcześniej o tej 12.30 to rób tak dalej (jak zrobisz plus minus z godzinę dwie później czy wcześniej to nic się nie stanie)

Magdalena on w wodzie siedzi? Ja chciałam małego do basenu wsadzić ale troszkę się boje ze go przewieje... Ale z Bartusia to już kawał mężczyzny! :-)

I widzę ze ty też sobie poimprezowałaś troszkę :-D

Sil no!!! Super!!! Nie dziwię ci się że się tak cieszysz!! Każdy kroczek zbliża was do zamieszkania w nowym gniazdku! :tak:

Co do zlotu to zobaczymy jeszcze! Na razie Natkusia ma wyjść ze szpitala i odchować maleństwo :-)

Claudusia jak dobrze cię widzieć!! GRATULUJĘ!!! Już uzupełniłam listę na blogu :tak: Jak się czujesz kochana? Boże... to już POŁOWA!!!!??? Kiedy to minęło???

Co do brzucha to zobacz sobie... to ja w 23 tygodniu ciąży.......
Zobacz załącznik 479605

Nie przejmuj się wielkością.... na tym zdjęciu to ja jeszcze się wypinałam.... brzuch było widać gołym okiem dopiero koło 27 tygodnia a zobacz, mały zdrowy i wszytko z nim w porządku!

No idę obiad jeść! Dzisiaj zrobiła kurczaka po tajsku (jak to dumnie brzmi! A to po prostu kurczak pieczony w rękawie w sosie tajskim) z pieczonymi ziemniaczkami! :-) PYYYCHA!! Zaraz mój mąż idzie do pracy a ja będe znowu z teściową w domu sprzątać..... zebrało się troszkę "zaległości" i bez pomocy - zwłaszcza przy dziecku w skoku rozwojowym - nie ma szans ze coś zrobię...

Fifka dzieki wielkie to ide działac bo moja godzina sie zbliża a co do tego nie picia wody 2 godziny to tak robie i z nie cierpliwoscia oczekuje tej 2 kreski ale jak narazie jest bardzo słabiutka ja znikam do pracy jutro sie odezwe jaki był dzisiejszy wynik miłego dzionka i usciski dla Twojej malutkiej pociechy:tak:

reklama
Fifcia ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje wczoraj po sexie krwawilam a dzis nic u mnie dzis 25dc chyba dzis odstawie lutke ja juz sama nic nie wiem wczoraj sutki mnie draznily dzis juz mniej

Do góry