reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
Miałam taki standardzik hormonalny, LH FSH TSH itd i wyszło mi za mało prg właśnie. Objawów w związku z neidomogą nie miałam, co prawda mam 1 dzień plamień przed @, ale ginek powiedział mi, że 1 dzień to jeszcze nic dziwnego, przy niedomodze mówi się o paru dniach a nawet tygodniu.
Ty coś u siebie zaobserwowałaś takiego?
Troche mnie to zaniepokoiło, bo ja mam plamienia przed @ z reguły trwają 2-4dni...czy sa jeszcze jakies inne objawy? I czym skutkuje niedobór prg? Bo ja za wiele o tym nie słyszałm...A badan hormonalnych nie mialam i gin ich w sumie nie zalecil tylko dał skierowanie zebym sprawdzila czy nie mam toksoplazmozy cytomegalii oraz dodatkowo FT4(nie wiem co to??) i glukoza.
dotka85
Hej girls
juz jestem wykochana i szczesliwa
Spotkanko zmontujemy jakos tylko ze Jaga nie moze w ten wee, a ja w kolejny
wiec moze w tygodniu gdzies na krocej, zreszta ja nie moge teraz chlac haha
Soglam smutna ta Twoja historia i to poronienie styczniowe, kurcze co sie dzieje, moze to endo masz faktycznie za cienkie, mi gin powiedzial ze wiesiolek nie tylko na sluz ale po nim niby tez ladne edometrium jest
Ael ja tez byl poszla do ginka skoro Cie tak notorycznie ten janik boli
Lily dzięki za poprawkę hehe
juz jestem wykochana i szczesliwa
Spotkanko zmontujemy jakos tylko ze Jaga nie moze w ten wee, a ja w kolejny
wiec moze w tygodniu gdzies na krocej, zreszta ja nie moge teraz chlac haha
Soglam smutna ta Twoja historia i to poronienie styczniowe, kurcze co sie dzieje, moze to endo masz faktycznie za cienkie, mi gin powiedzial ze wiesiolek nie tylko na sluz ale po nim niby tez ladne edometrium jest
Ael ja tez byl poszla do ginka skoro Cie tak notorycznie ten janik boli
Lily dzięki za poprawkę hehe
lillydelux
Hej dziewczyny ale mnie dzisiaj choróbsko rozłożyło... ehhh... aż mi się wszystkiego odechciewa.... a taka fajna niedziela miała być...
Widzę, że wrocławianki urządzają sobie spotkania? :-) fajnie macie, zazdroszczę miło by było się z Wami spotkać na żywo
szkoda tylko, że ja do większości z Was mam goooodziny dorgi...
Widzę, że wrocławianki urządzają sobie spotkania? :-) fajnie macie, zazdroszczę miło by było się z Wami spotkać na żywo
szkoda tylko, że ja do większości z Was mam goooodziny dorgi...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Eh... a mi wyskoczył dodatkowy wydatek w tym miesiącu... :-( i tak gadałam z mężem że chyba muszę poczekać z tą wizytą u gina do jego wypłaty (28 luty) Eh...będzie kolejny stresujący cykl...
Też bym sobie z wami gdzieś wyszła, a co! Ale ja to zupełnie z innej strony polski jestem Ja to Podlasianka!
Też bym sobie z wami gdzieś wyszła, a co! Ale ja to zupełnie z innej strony polski jestem Ja to Podlasianka!
reklama
Dotka, notorycznie mnie nie boli bo nigdy wcześniej nie zdarzały mi się takie sytuacje. Dziś mam dzień spokoju na razie. Tempka też się wyrównała i nawet ta ranna jest ładna. Zobaczymy do jutra. Paniki rozsiewać nie będę.
Podziel się: