reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nie, w tygodniu nie ;p
wolę dłużej posiedzieć i pogadać, no i coś pochlać, bo ostatnio ten koktajl był dobry, no ale pliiiiz ;) Dotka coś pisała, że chyba nie może w ten weekend???

reklama
nie wiem, u mnie też ten weekend odpada! ;) ale wszytskie następne spoko
hehehe brakowało czegoś w tym koktajlu nie? :p

aaa, no właśnie, to Ty pisałaś, że masz wesele, pomieszało mi się ;p
no to pogadamy za tydzień o meetingu ;) nie zapomnij wziąć swoich TO ze sobą hehe ;)

no mi brakowało hehehe, ale trzeba było pozory zachować ;p

Miałam taki standardzik hormonalny, LH FSH TSH itd i wyszło mi za mało prg właśnie. Objawów w związku z neidomogą nie miałam, co prawda mam 1 dzień plamień przed @, ale ginek powiedział mi, że 1 dzień to jeszcze nic dziwnego, przy niedomodze mówi się o paru dniach a nawet tygodniu.
Ty coś u siebie zaobserwowałaś takiego?

Troche mnie to zaniepokoiło, bo ja mam plamienia przed @ z reguły trwają 2-4dni...czy sa jeszcze jakies inne objawy? I czym skutkuje niedobór prg? Bo ja za wiele o tym nie słyszałm...A badan hormonalnych nie mialam i gin ich w sumie nie zalecil tylko dał skierowanie zebym sprawdzila czy nie mam toksoplazmozy cytomegalii oraz dodatkowo FT4(nie wiem co to??) i glukoza.

Hej girls :)

juz jestem wykochana i szczesliwa :)
Spotkanko zmontujemy jakos tylko ze Jaga nie moze w ten wee, a ja w kolejny :)
wiec moze w tygodniu gdzies na krocej, zreszta ja nie moge teraz chlac haha :D

Soglam smutna ta Twoja historia i to poronienie styczniowe, kurcze co sie dzieje, moze to endo masz faktycznie za cienkie, mi gin powiedzial ze wiesiolek nie tylko na sluz ale po nim niby tez ladne edometrium jest

Ael ja tez byl poszla do ginka skoro Cie tak notorycznie ten janik boli
Lily dzięki za poprawkę hehe

Hej dziewczyny :) ale mnie dzisiaj choróbsko rozłożyło... ehhh... aż mi się wszystkiego odechciewa.... a taka fajna niedziela miała być...
Widzę, że wrocławianki urządzają sobie spotkania? :-) fajnie macie, zazdroszczę :tak: miło by było się z Wami spotkać na żywo :D
szkoda tylko, że ja do większości z Was mam goooodziny dorgi...:confused2:

Eh... a mi wyskoczył dodatkowy wydatek w tym miesiącu... :-( i tak gadałam z mężem że chyba muszę poczekać z tą wizytą u gina do jego wypłaty (28 luty) Eh...będzie kolejny stresujący cykl...

Też bym sobie z wami gdzieś wyszła, a co! Ale ja to zupełnie z innej strony polski jestem :-D Ja to Podlasianka!

reklama
Dotka, notorycznie mnie nie boli bo nigdy wcześniej nie zdarzały mi się takie sytuacje. Dziś mam dzień spokoju na razie. Tempka też się wyrównała i nawet ta ranna jest ładna. Zobaczymy do jutra. Paniki rozsiewać nie będę.

Do góry