reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hejka:) może faktycznie mi się mrożenko z wypalanka skojarzyło i zestawiło ale juz nie pamiętam,ważne że na ciebie podziałało i wszystko jest ok...

a no tez z Wrocławia jestem...

powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy tokso można zrobic tylko prywtanie czy jak się ma jakies skierowanie od lekarza to robia na nfz??chociaz nie wiem czy warto sie pałowac bo to niedużo kosztuje...

reklama
z tego co wiem toxo jest płatne...

Dotka, nie przesadzaj z tym, że nie możesz pić, przecież wiadomo, że to nie będzie ciężka biba, tylko delikatnie, póki test II krech nie pokaże, to możesz hehe ;)

Soglam, a z której części Wrocławia jesteś ?

Julka to teraz poki co blizej mnie mieszkasz :)

u mnie dzis tempka skoczyla sporo az musialam rano z wrazenia swiatlo zapalis i mierzylam 2 razy bo nie dowierzalam, skok z 36,7 na 37,00 jeszcze takiego chyba nie mialam :)

Popoludniu wizyta u ginka zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl, trzymajcie &&&

Witam dziewczyny ;-) ja dziś miałam do ginka jechać, no ale wyszło jak wyszło i nie jadę. Wczoraj nabraliśmy na siebie duuużej ochoty..i pojadę w przyszłym cyklu :-)

Haj dziewuszki! Co tam u was? Widzę że napięcie związane z owulkami trwa :-D u mnie piękne nawilżenie mimo że do owu teoretycznie jeszcze parę dni :szok: jajnik też boli, wczoraj nie dałam rady seksić się ze swoim z tego powodu. Wygląda na to, ze będę miała chyba krótszy cykl w tym miesiącu.

Hej dziewczyny, nie bylo mnie caly weekend. WItam wypoczeta!
Milego tygodnia, ja dzis w pracy ale od jutra do konca tygodnia wolne. Przeprowadzka, wiec nie wypoczne, ale za to pozniej bede tylko odpoczywac :p

reklama
Do góry