reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy hahaha to ja mam podobnie :-D

Pyscku jak się czujesz moja kochana!! :*

Monis ja chodziłam prywatnie na wizyty ale badania miałam na NFZ :tak:

Necia oj... ja wiem co to znaczy nerw jak ktoś obudzi dziecko... mój M robi to nagminnie.... :angry: haha mój o 3 w nocy to na drugi boczek się przewraca! :-p jak dobrze ze on w nocy tak ładnie śpi...

reklama
sleep ale do lekarza tez panstwowo chodziłas, tak?

w sumie to zastanawiam się, czy nie pójść do rodzinnego, żeby przepisał mi to skierowanie. Ale z drugiej strony nie wiem też czy on może sierować na te wszystkie specjalistyczne wirusowe badania... Ech ciężka sprawa...

Pyscku jak się czujesz moja kochana!! :*
dobrze się czuję dziękuję :* dziś jak się obudziłam to tak jakby jajnik zakuł, ale może to na owu więc się nie przejmuję :-) mam nadzieję, że dziś będę mieć bo jutro mąż wyjeżdża z samego rana i wróci dopiero w poniedziałek wieczorem :(:(:( muszę go dziś wieczorem wymęczyć i jutro przed wyjazdem :)

Pyscku dziekuję :* wygląda że blondyneczka będzie :) to męża koniecznie zmolestować musisz :-D

sleep oczka ma tatusiowe :-) na całe szczęście :-)

Fifka ja nie mogę narzekać bo ona teraz mi zasypia po 20 i śpi do 2-3 budzi się na papu i potem spać idzie dalej

monis tylko ze jak rodzinny ci przepisze skierowanie to wyniki muszą w karcie zostać chyba że będziesz kserować albo nie wiem co

moniś: tak, chodziłam na nfz. moim zdaniem bez sensu pakować kasę w prywatnego lekarza. prywatnie przyjmują ci sami lekarze co na nfz.. Lepiej zapłacić tylko od czasu do czasu za badanie na lepszym sprzęcie w jakimś dobrym gabinecie. Moim zdaniem.. jak byłam w ciąży to byłam mniej mądra i też panikowałam;)

reklama
Przepraszam Was dziewczyny ale moje dziecię się obudziło po całych 25 minutach snu :eek: ojjjj coś czuję, że dzisiaj kolejny ciężki dzień się zbliża :-( a już myślałam, że jest tak dobrze.... to Obama wszystko zepsuł!! :-p;-)
Ja dzisiaj będę dopiero po południu bo za niedługo wybieram się ze znajomymi na wspólny spacerek z ich też 8 mies córeczką:tak:

Fifka wspaniały ten Twój Konradek!!! ciocia Lily się w nim z cichacza buja :tak::-p:-)

Neciuszka Małgodnia śliczna!!! ale ona chyba bardziej do Ciebie podobna co? :tak:

Przepraszam, że reszcie nie odpiszę, ale Julia m się tutaj buntuje.... :eek:

Do góry