reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav -> MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3

Super stronka! Jeszcze nie było piosenki której tam nie znalazłam! Ściągasz sobie od razu z internetu i nie trzeba nic instalować :tak:

100 LAT DLA ADY!!! :*

Ewika hahahahaha oj ale bym się wtedy zdziwiła :-D ale wszytko możliwe :rofl2:

Natkusia jak tam samopoczucie? Buzi w czułko żeby głowa przestała boleć :* Od Michaś uparty... a jak z ruchami jego?

Sun
kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&& Po weekendzie moze test zrób?

Mila za ciebie też kciuki trzymam!! &&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby wszytko poszło dobrze i zeby jak najszybciej cię "zaciążyli" :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Żoneczko
kochana jesteś :* Już Clo w użyciu pewnie! :-D Kciuki zaciśnięte! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena oj współczuję... a nie dało się ściągnąć? Ja to "rżnęłam" ze ściągi jak głupia :-D

Lily jak dzionek mija???

Kwiatuszku dzięki :* Później zrobię listę staraczek :tak:

Ja po egzaminach i....... ZALICZONE!!!! :-) Jutro ostatni z psychologi ale jestem dobrej myśli i wierze ze zaliczę! To będzie już ostatni i sesja zdana!!! :-D Dzisiaj dzień ojca to byliśmy u teściów na obiedzie :tak: No i wieczorem wybieramy się na "biesiadowanie" w altance na podwórku :-p

Pyscek współczuje :-( przytulam mocno... ale jest podobno tak,że w przyrodzie musi być równowaga.. więc teraz czas na nowe pokolenie :* mała

Lamiav, to ja nieskromnie o sobie... Brakło nam haków do rynien, pojechaliśmy dziś po nie i co? Dostawa jest raz na tydzień i była.. tak, brawo, dziś, następna za tydzień. Sprawa dwa: półtora miesiąca czekamy na dachówkę wentylacyjna do kominka, nadal jej nie ma. Sprawa odprowadzenia deszczu z dachu nad wejściem nadal otwarta - to takie sprawy mnie ostatnio zaprzątają :)

Milia, to ja przez miesiąc będę &&&&&&&&&&&&&&&&&, dom zapuszczę, ale nie puszczę &&&&&&&&&&&&&&

Sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pyscku bardzo współczuję

dzień dobry kobietki :)

Pyscku :*

mila, sun &&&&&&&&&&&&&&&&&

Lamia średnio się wyspałam ale co tam odbiję sobie niedługo, na poprawę humoru dziś nagrzeszyłam

my od 7 rano piszemy i piszemy oczywiście z przerwami w czasie kiedy Małgosia nie śpi. tak nie wiele a tak wiele nas od końca dzieli ale do wieczora skończymy tak mi się zdaje. nagrałam dziś jak Małgosia cuduje w łóżeczku chyba próbowała się z brzuszka na plecki przewrócić.

reklama
Boszzz.. ale ja mam dni aktywne :sorry: mamcia moja była i cały dzień siedzieliśmy z teściami na tarasie przy kawce i ciachu, potem grill :-) a zaraz idę z mężem na spacerek więc przepraszam, że bywam tu rzadko :*

Pyscku :* tule mocno do serducha..

Netka no to na pewno dacie radę :-) super, że się udało!

Fifka gratuluję egzaminu! Zdolna bestia :tak: co do Michasia to znowu rusza się tak jak powinien więc chyba miał po prostu 2 dni błogiego lenistwa ;-)

Milia jak lekarze radzą lepiej żeby zaczekać jeden cykl :* wiem, że pewnie to trudne dla Ciebie ale lepsze to niż jakby miało się coś Tobie stać a Twoje Kruszynki nie uciekną ;-)

Sun a kiedy Ty kochana testujesz?

Mag no to doopa z tym egzaminem, czasami wykładowcy są wredni :confused2: następnym razem się uda!

Witaj Kasiu :-)

U mnie nic ciekawego się dzieję.. nic nie działa, synkowi jest dobrze w brzusiu mamusi i muszę chyba to uszanować i spokojnie czekać ;-)

Do góry